Σελίδες

26 Φεβρουαρίου 2022

EΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ

Σας στέλνω εξουσιοδότηση που θα πρέπει να συμπληρωθεί από ενδιαφερόμενους αφού πάνε σε ΚΕΠ της περιοχής τους για νο γνήσιο της υπογραφής.
Ακολούθως το σκανάρετε και μου το στέλνετε για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα για να σταλεί το εξώδικο στον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς.
 
Με εκτίμηση  
Πάνος Αποστόλου 
 
(Αντιγράψτε και Εκτυπώστε το κείμενο της εξουσιοδότησης και ακολουθείστε τις οδηγίες.)
 
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ  
 
Ο κατωτέρω υπογράφων …………………………………….………….. του ……..……….., κάτοικος ……………………….. (Οδός ………………….., αρ. ……), κάτοχος δελτίου αστυν. ταυτότητας με αριθμό ………………….., με Α.Φ.Μ. ....................., δια του παρόντος παρέχω ειδική εντολή και την εξουσιοδότηση στους δικηγόρους Δημήτριο Π. Παναγιωτόπουλο (ΔΣΑ 18791), Ανδρέα Σγούρα (Α.Μ ΔΣΑ 35685), Κάτοικοι Αμφότεροι Αθηνών, Οδός Βερανζέρου Αριθ.4, τον Παύλο Χρ. Αλτίνη(ΔΣΦ/ΑΜ.69), κάτοικο Φλώρινας, οδός Ικάρου 1 τον Ιωάννη Μαλταμπέ (ΔΣ.Σύρου/ΑΜ 000270), Κάτοικο Χώρας Άνδρου, τον Χαράλαμπο Κατσιβαρδά (ΔΣΑ/ΑΜ 33071), Κάτοικο Αθηνών, Οδός Εμμ Μπενάκη Αριθ. 5 & Πανεπιστημίου 59, τον Γεώργιο Λυμπέρη (ΑΜ/ΔΣΠ 23 ) κάτοικο Σπάρτης, οδός Δαβάκη Αριθ. 23, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο (ΑΜ ΔΣΘ 11042), Κάτοικο Θεσσαλονίκης, Οδός Πανταζοπούλου Αριθ. 29 Αμπελόκηποι και Βασίλειο Σιδηρόπουλο (ΑΜ ΔΣΘ 8834), Κάτοικο Θεσσαλονίκης, Οδός Βίκτωρος Ουγκώ Αριθ. 14, όπως από κοινού ή μεμονωμένα ο καθείς, εξ ονόματός μου και για λογαριασμό μου καταθέσουν Ενώπιον των αρμοδίων αρχών εξώδικο Δήλωση – Διαμαρτυρία-Πρόσκληση κατά της χωρίς τη συναίνεσή μου ιατρικής πράξης του υποχρεωτικού εμβολιασμού μου και σε αντίθετη περίπτωση κατά της επιβολής του εκβιασμού μου με την επιβολή του οικονομικού προστίμου των 100,00€, και όπως προβούν σε κάθε απαιτούμενη δικαστική ή εξώδικο ενέργεια που απαιτείται επί των ανωτέρω πράξεων που με αφορούν προσωπικά και παραστούν από κοινού ή μεμονωμένα ο καθείς, εξ ονόματός μου και για λογαριασμό μου ενώπιον κάθε αρχής και αρμοδίου δικαστηρίου προς διεκπεραίωση της ανωτέρω υποθέσεως.  
 
Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2022
 
Ο Εντολέας - Εξουσιοδοτών  
………………………………. 
 
 
Γνήσιο υπογραφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.