Σελίδες

28 Φεβρουαρίου 2022

Προς Κυβέρνηση Μητσοτάκη: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Προς Κυβέρνηση Μητσοτάκη
 
Κύριοι, δεν είναι ώρα να σας πούμε αν πράξατε ορθά ή λάθος στο θέμα της Ουκρανίας. Δεν είναι καιρός για ένα νέο Εθνικό μας Διχασμό, όπως κοντέψατε να κάνετε με το θέμα του κορωνοιού. Εκείνο όμως που επείγει να σας πούμε, με όλη την δύναμη της ψυχής μας είναι: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΉ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ. Ο Ερντογάν τρίβει τα χέρια του και γελούν τα μουστάκια του, διότι τώρα του δίνεται η ευκαιρία που περίμενε τόσα χρόνια. Κι ο γκρίζος λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
 
Τον νου σας λοιπόν εδώ, στα δικά μας εθνικά θέματα κι όχι στην Ουκρανία. Διότι, αν ω μη γένοιτο και γίνει η "στραβή", ο πρώτος που θα σας κατηγορήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θα είμαι εγώ. 

Ρόδος 28-2-2022
Σπύρος Κατσούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.