Σελίδες

26 Φεβρουαρίου 2022

ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ" ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Από την εποχή πού ο άνθρωπος κυριάρχησε στον πλανήτη, στην συνέχεια η μοναδική του σχεδόν σκέψη ήταν με τον οποιοδήποτε τροπο να κυριαρχεί καί στο δικό του είδος.
Σαν μονάδα, σαν ομάδα, σαν νομάδα, σαν φυλή, σαν χώρα κ ο κ ....
 
Έχοντας την πρωτιά στην τροφική αλυσίδα την πονηριά την εξυπνάδα και την βήμα βήμα αποκτημένη γνώση, τα μυαλά του πήραν και αέρα περίεργο και πολλές φορές καταστροφικό.
Μία χώρα πού άφησε το ανεξίτηλο πρωτότυπο αποτύπωμα της στους αιώνες που πέρασαν, ήταν και η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!! .... 
 
Μέσα από παλινωδίες, καταστροφές, πολέμους ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΙΩΝΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ [ΠΕΡΙΕΡΓΟ] ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!! 
ΡΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ!!! 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ.  
 
Στην πορεία λοιπόν της ζωής δημιουργήθηκαν χώρες μωσαϊκό, που μεγάλωσαν κατακτώντας και πατώντας κυριολεκτικά άλλους μικρότερους λαούς και χώρες.
 
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ''ΚΟΜΠΛΕΞ'' κυριαρχίας και τις σημερινές εποχές και σε αυτό το λάθος μπαίνουν στο παιχνίδι, κυβερνήσεις, ηγεσίες, μεμονωμένα ανθρωπάρια φτωχά ηθικής ΑΛΛΑ ντυμένα με κοστούμια και γραβάτες. 
 
Όλοι αυτοί με τα λόγια τα παχιά και τα πλούσια σε υποσχέσεις, πρώτα πείθουν τους λαούς τους ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και μετά "καταστρέφουν" άλλους λαούς για να τους σώσουν δήθεν και στην ουσία να τους εκμεταλλευτούν ή να τους εξαφανίσουν.  
 
ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΏΝΑ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ με σκεπτικό γκανγκστερικό και αμέτρητες γενοκτονίες, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ με σκεπτικό φασιστικό και δύο πολέμους παγκόσμιους.  
 
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και συνεχίζουν την ίδια τακτική, μόνο που η Γερμανια το ''παιζει'' με την εκδικητική οικονομική καθυπόταξη των λαών, που την πάτησαν στον λαιμό και την νίκησαν στους πολέμους πού έκανε. 
 
ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΘΕΣΜΟΣ, ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. 
 
ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΒΟΘΡΟ'' ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, Ω!! ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. 
 
Κάποιες άλλες χώρες ''πολιτισμένες'' --- ''ΕΙΠΑ''!!! κάνουν τα ίδια με πλάγιους τρόπους και με αρρωστημένους ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΔΟΞΑ. 
 
ΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ. 
 
ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ, ΜΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΈΝΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. 
 
ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.  
ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΓΙΗ, ΘΑΥΜΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΆΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΕΣ. 
 
ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
 
ΑΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.  
 
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΎΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ  
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΤΙ ΖΩΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ  
ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΎΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ''!!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....

ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Σας ευχαριστώ που τα κουβεντιάζουμε έστω και με αυτόν τον απλό τρόπο.

11 σχόλια:

  1. Στην ουσία δυστυχώς στην εποχή μας δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τα δεινά που μας δημιουργούν τα σάπια μυαλά φευγάτων αρχομανών πάσης φύσεως και καιρού.
    Η ανθρωπότητα κατηφορίζει δίχως φρένα, σε ίσως πολύ πλέον ανεπίστρεπτες καταστάσεις.
    Μακάρι ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθεί.
    Ειδικά τις νέες πλανεμένες γενιές σε πολλά που τους υπόσχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμα κοιμούνται και θα κοιμούνται ακόμα και ο τουρκος να μπει μέσα μάσκα θα φοράνε και τα ίδια ανδρείκελα θα βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρήσει.
    – Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις.
    Ηράκλειτος

    Έσσετ’ ήμαρ.....Nil desperandum!

    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως συνήθως είσαι σωστός Γιώργο, δυστυχώς ο άνθρωπος κατήντησε υποχείριο των "κυβερνήσεων" τις οποίες πιστεύει ότι ψήφισε, και πλέον αποτελλεί ένα πειραματόζωο στα σχέδια της παγκοσμίου Ελιτ. Εάν συνεχισθεί το κακό, δεν απομένει πολύς χρόνος στο Ινδικό χοιρίδιο με το όνομα "άνθρωπος" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω πως αυτο το "ποιημα" αδερφε και φιλε Γιωρικα σε δικαιωνει απολυτα σε αυτα που περιγραφεις και σκιαγραφει την κακια και το ασβεστο μισος των κτηνοβατων εναντια στην φυλη μας που την πολεμησαν για να την εξοντωσουν με καθε τροπο.

    Ο Φρίντριχ Σίλερ (Friedrich Schiller, Μάρμπαχ, 10 Νοεμβρίου 1759 – Βαϊμάρη, 9 Μαΐου 1805) ήταν Γερμανός θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και ιστορικός. Τα έργα του μεταφράστηκαν και παίχτηκαν στην Ελλάδα από πολλά θέατρα. Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα υποτιθέμενο ποίημα του με τίτλο “Καταραμένε Έλληνα”.

    Καταραμένε Έλληνα…
    Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω.
    Τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου, πρώτος κι αξεπέραστος.
    Επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
    Για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισοπαλία, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
    Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση…
    Γιατί να σ’ αγγίξω;
    Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
    Γιατί δεν μ’ αφήνεις στη δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Παντελής
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 26 Φεβρουαρίου, 2022 18:43
    ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Κ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΠΙΘΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΙΔΩΜΕΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ periklis
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΕΡΙ ;;
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ Κ ΤΟ ΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ Giannis Katseas
    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟ ''ΠΟΙΗΜΑ'' ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ .
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας δώσουμε κι εμείς τον έσχατο αγώνα. ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ. Γιατι είμαστε ο,τι απέμεινε από έναν υπέροχο λαό.Το τέλος ας κριθεί στην πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ Unknown 27 Φεβρουαρίου, 2022 08:46
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΑΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΝ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.