Σελίδες

23 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα ζει κάτω από το φάσμα της απειλής ενός ολέθριου και καταστρεπτικού πυρηνικού πολέμου, εξαιτίας των πολεμικών συγκρούσεων που συντελούνται στην Ουκρανία. Τα γεγονότα μάς θυμίζουν το 1962, που η ανθρωπότητα έζησε ένα παρόμοιο γεγονός, ανάμεσα στη Σοβιετική, τότε, Ένωση και τις ΗΠΑ, που όμως χάρη στη σώφρονα απόφαση των αντίστοιχων ηγετών, Χρουτσώφ και Κένεντι και υπό την πίεση της διανόησης και της παγκόσμιας κοινής γνώμης, αποφεύχθηκε ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, που θα ήταν πιο καταστρεπτικός από τον δεύτερο. 
 
Κύριοι, πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ, εσείς που κυβερνάτε στις μεγάλες Χώρες σας, δεν έχετε το δικαίωμα να καταστρέψετε τον πλανήτη μας, τη γη μας, που είναι η Μάνα όλων των ανθρώπων, όλων των λαών και όλων των πολιτισμών. Δεν έχετε το δικαίωμα να βάζετε τα συμφέροντά σας πάνω από τα συμφέροντα των λαών του κόσμου. Οι λαοί θέλουν και απαιτούν την παγκόσμια ειρήνη. Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας τη Γνώσης και της συνύπαρξης όλων των ανθρώπων, όλων των λαών και όλων των πολιτισμών.
 
Αν δεν επιστρέψετε, αμέσως, στο τραπέζι της λογικής και της αμοιβαίας υποχώρησης, χάρη της ειρήνης, τότε θα βρείτε αντιμέτωπους όλους τους λαούς που επιθυμούν την ειρήνη. Γι’ ατό το λόγο, σύμπασα η διανόηση του κόσμου καλείται να πάρει το μήνυμα αυτό και να αντιδράσει απέναντι στον παραλογισμό των πολέμων. Λαοί όλου του κόσμου Ξεσηκωθείτε! Ένας πυρηνικός πόλεμος βρίσκεται ante portas. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε νέους Χίτλερ να καταστραφεί η ανθρωπότητα με τους λαούς της. ΕΙΡΗΝΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑ!! 
 
Ιωάννης Μ. Καρακώστας 
συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.