Σελίδες

21 Φεβρουαρίου 2022

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός «Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτος είναι η αιτία του κακού». Πλησιάζει ο καιρός που θα βγουν κι αυτά τα λόγια του αληθινά...

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr 
 
Με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο του Σάλτσμπουργκ Φραντς Λάκνερ, συναντήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
 
Ο Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Ρ/Καθολικό Αρχιεπίσκοπο στην έδρα του, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο, τον Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, τον Διάκονο κ. Μιχαήλ Γιαβρή και τον κ. Θεμιστοκλή Καρανικόλα, υπάλληλο των Πατριαρχείων.  
 
Στο σημείωμά του στο βιβλίο επισκεπτών ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρει τόσο το θέμα των εκεί συνομιλιών όσο και την συνεργασία που έχει με τον Πάπα κ. Φραγκίσκο.  
 
Το σημείωμα του Οικουμενικού Πατριάρχου το οποίο συνυπογράφουν οι συνοδοί του έχει ως εξής:  
 
“Μέσα εις ατμόσφαιραν αδελφικής αγάπης και αμοιβαίας εκτιμήσεως συνηντήθημεν σήμερον με τον αδελφόν Franz, Αρχιεπίσκοπον του Salzburg, εις την έδραν αυτού και παρόντων και των εκατέρωθεν συνοδών μας, συνομιλήσαμεν δια θέματα που αφορούν εις τας αδελφάς Εκκλησίας μας και την μαρτυρίαν των εν τω κόσμω και ηυχήθημεν να μη βραδύνη επί πολύ ακόμη να ανατείλη η μεγάλη και επιφανής ημέρα της των πάντων ενώσεως. Ο αδελφός Πάπας Φραγκίσκος και η ημετέρα μετριότης εργαζόμεθα και εντόνως προσευχόμεθα δια την ταχείαν έλευσιν αυτής της ημέρας Κυρίου.  
 
16.2.2022  
Ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος,  
Metropolitan Arsenios of Austria,  
Diakon Oecumenius Kodikograph,  
Dr. Michael Giavris, Themistoklis Karanikolas
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ένωση με τους Παπικούς είναι να ζητήσουν συγνώμη και συγχωρεση και να γίνουν Ορθόδοξοι, αλλάζοντας το Σύμβολο της Πίστεως που παραποίησαν με το filioque και αναγνωρίζωντας ως Αγίους όλους τους μετά το Σχίσμα Αγίους.
Κατόπιν ο Πάπας πρέπει να αρνηθεί το Πρωτείο του και να θεωρείται ένας απλός Πατριάρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Ταυτόχρονα να αποκηρύξει την Ουνία...

Νομίζετε ότι ο Πάπας και οι Παπικοί μπορούν να δεχτούν όλα τα παραπάνω; 
Δεν υπάρχει περίπτωση....
Οπότε η επόμενη κατάσταση είναι να κάνει εκπτώσεις η Ορθόδοξη Εκκλησία και να επαληθευθούν τα λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού αφού το Σχίσμα που θα επέλθει μέσω του Οικουμενισμού στην Ορθοδοξία θα είναι βαρύτερο και απο το Σχίσμα που έβγαλε έξω από την Εκκλησία τους Παπικούς...

Ο Παπισμός ΔΕΝ είναι Εκκλησία....
Αν θέλουν να έρθουν στην Εκκλησία καλώς.... Αν όχι συνεχίζουμε όπως πορευόμαστε...
Μην επιτρέψεις Κύριε να δημιουργήσουν τέτοια αισχρή κατάσταση για τους πιστούς οι διοικούντες την Αγίαν Σου Εκκλησία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.