Σελίδες

1 Φεβρουαρίου 2022

Ίμια 2022: Όσοι Ζωντανοί!

Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος, Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.
 
Παραμονές της μαύρης επετείου της Προδοσίας των Ιμίων.
Της ηρωϊκής θυσίας των 3 παλικαριών μας: Χριστόδουλου, Έκτορα, Παναγιώτη.
Ανάψαμε τις δάδες, ακολούθησε το προσκλητήριο των ηρώων, ρίξαμε το δάφνινο στεφάνι στη θάλασσα, αποτίσαμε φόρο Τιμής, ψάλαμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο.
 
Σε μια παγωμένη πόλη, μέσα στο σκοτάδι,
δείξαμε μία ακόμη φορά τον δρόμο, κάναμε το χρέος μας, ζεστάναμε τις καρδιές μας
δώσαμε την υπόσχεση μας ότι η φλόγα του Αγώνα δεν θα σβήσει.
Ο ένδοξος αυτός τόπος, η αιματοβαμμένη μας γη, ο επίγειος αυτός παράδεισος που μας εμπιστεύθηκε ο Τριαδικός μας Θεός, θα γεννά πάντα Λεωνίδες και Εφιάλτες,
Ήρωες και προδότες.
 
Στα Ίμια ΝΕΚΡΟΙ, 3 Αξιωματικοί 
ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ Πολιτικοί. 
 
Ακολούθησε αγωνιστική πορεία στο κέντρο της πόλης. 
Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές της «Μακεδονικής Σάρισσας» που ήρθαν από την Πτολεμαΐδα στην Θεσσαλονίκη.  
 
«Στις 31/1/1996 3 αξιωματικοί ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα του Αιγαίου, υπερασπιζόμενοι την ελληνική Αξιοπρέπεια, την ελληνική ιστορία και τα ελληνικά εδάφη.  
Από τότε άλλαξαν πολλά μα ένα πράγμα μένει ίδιο: Η συνεχής και οργανωμένη προδοσία που υφίσταται η Ελλάδα μας, σε όλα τα επίπεδα, με τον ελληνικό στρατό σε ρόλο θεατή να παρακολουθεί τις εξελίξεις και τους ανθρώπους που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα μας στον αφανισμό.  
Παράδειγμα μας η αυταπάρνηση που έδειξαν οι ήρωες αυτοί των Ιμίων και με πίστη Στον Άγιο Τριαδικό Θεό συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη και Ορθόδοξη.  
 
Κάνεις δεν ξεχνάει, τίποτα δεν ξεχνιέται.  
 
Υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης  
Υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος  
Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός
 
ΑΘΆΝΑΤΟΙ» 
 
πηγές ειδησειογραφικών ρεπορτάζ: thessnews, voria 
 

(Δείτε στην ανάρτηση του Ιερού Λόχου και πολλά βίντεο ΕΔΩ)

1 σχόλιο:


  1. Ο καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης εἶχε ἀπόλυτο δίκιο ὅταν ἔγραφε στὴ Θεωρία τοῦ Πολέμου του σχετικὰ μὲ τὶς ἑλληνοτουρκικὲς σχέσεις ὅτι: «Οἱ μετριότητες, ὑπομετριότητες καὶ ἀνθυπομετριότητες, ποὺ συναπαρτίζουν τὸν ἑλληνικὸ πολιτικὸ καὶ παραπολιτικὸ κόσμο, δὲν ἔχουν τὸ ἀνάστημα νὰ...θέσουν καὶ νὰ λύσουν ἱστορικὰ προβλήματα τέτοιας ἔκτασης καὶ τέτοιου βάθους ἴσως νὰ καταρρεύσουν ἀκόμα καὶ στὴν περίπτωση ὅπου θὰ βρεθοῦν μπροστὰ στὴ μεγάλη ἀπόφαση νὰ διεξαγάγουν ἕναν πόλεμο γιατί, ἂν o πόλεμος εἶναι συνέχεια τῆς πολιτικῆς, ποιὸς πόλεμος θὰ συνεχίσει μία σπασμωδικὴ πολιτική;» ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΔΥΛΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ...ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ... ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ....

    Ἡ κρίση τῶν Ἰμίων κορυφώθηκε τὶς πρῶτες πρωινὲς ὧρες τῆς 31ης Ἰανουαρίου 1996, σὲ μία ἐποχὴ ποὺ ἡ κυβέρνηση Σημίτη ξεκινοῦσε τὸ ὀλέθριο ἔργο της, μὲ τὶς πολλαπλὲς συνέπειες γιὰ τὴν Πατρίδα μας, συνέπειες οἱ ὁποῖες ἐλλόχευαν γιὰ ἀρκετὸ καιρό.

    Εκείνη τη θλιβερή, του Γενάρη, κατάμαυρη νυχτιά
    Τρεις Έλληνες λεβέντες, στα Ίμια, στα νησιά μας
    Δολοφονήθηκαν θρασύδειλα απ’ των Τούρκων τα πυρά
    Και σπάραζαν οι ουρανοί κι έκλαιγε η καρδιά μας.

    Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός τα επίθετά τους
    Κι απροσμέτρητο το γενναίο πατριωτικό ανάστημά τους
    Αρνήθηκαν να προσνηωθούν σε φρεγάτα τουρκική
    Καλύτερος ο θάνατος παρά ο χλευασμός και η ντροπή.

    Το παράδειγμά τους ας φωλιάσει στις ψυχές μας
    Κι ας γίνει άστρο φωτεινό στου Έθνους μας τον δρόμο
    Ας λάμψει στα βουνά, στις θάλασσες και στις ακτές μας
    Αιώνια γραμμένο στης Ιστορίας μας τον χρυσό τόμο.

    Ήρωες αληθινοί που τους αξίζουν μόνο δάφνες κι ύμνοι
    Αγάλματα, τιμές μα και πλήθος διάσπαρτα στεφάνια
    Στου δικού μας Αιγαίου την πανέμορφη γαλάζια λίμνη
    Που αναδίνει κραυγή ελληνική και περηφάνια. Ισίδωρος Καρδερίνης

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΙΟΥΔΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ... ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974, ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ...ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ....

    Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.

    Όποιος μας πρόδωσε, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή. Η ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ.... ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΗΡΩΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΣΕ ΑΘΑΝΑΤΑ ΙΕΡΑ ΠΑΝΘΕΑ, ΤΟΥΣ ΔΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ... ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ....ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΘΕ;;;

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΤΟΛΜΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΜΙΑ, ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ... ΑΝΤΕ ΧΕ@@@@ΔΕΣ ... ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΥΤΟΛΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚ@@@ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ Ε;; ΖΗΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΜΙΑ ... ΑΝΤΕ...ΙΔΟΥ ΤΑ ΙΜΙΑ ... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ....ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.