Σελίδες

25 Ιανουαρίου 2022

Eικόνες από μια κυβέρνηση σε αποδρομή!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος-διεθνολόγος, αρθρογράφος
 
Είναι φανερό πλέον ότι η παρούσα κυβέρνηση και στα μάτια του πιο φανατικού ανοικτόμυαλου οπαδού της έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα τα πεδία! Τι να πρωτοαναφέρει κανείς. Από την τραγική διαχείριση την πανδημίας με τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών στην άνευ προηγουμένου παράλυση του κρατικού μηχανισμού σε έκτακτες συνθήκες (βλέπε πυρκαγιές, χιονοπτώσεις). 
 
Όμως εν έτει 2022 η είδηση του νεκρού άστεγου συμπατριώτη μας, λόγω κρύου, αποτελεί γροθιά στο στομάχι και δεικνύει ότι αποτύχαμε οικτρά ως κοινωνία!! (βλέπε https://www.news247.gr/koinonia/astegos-pethane-apo-to-kryo-sto-kentro-tis-thessalonikis.9506796.html)

1 σχόλιο:

  1. Όμως εν έτει 2022 η είδηση του νεκρού άστεγου συμπατριώτη μας, λόγω κρύου, αποτελεί γροθιά στο στομάχι και δεικνύει ότι αποτύχαμε οικτρά ως κοινωνία!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Κ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ Κ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΦΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ, ΑΡΑΧΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΑΙΦΟΝ !
    ΤΙ ΟΧΙ ;;;
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ...ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.