Σελίδες

29 Ιανουαρίου 2022

Δημοφιλής κληρικός συκοφαντεί απαξιωτικά μπροστά μας τον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ότι δήθεν υπέγραψε την συμφωνία Φεράρας - Φλωρεντίας. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ βίντεο https://youtu.be/dat1H1pR_YI
Πέσαμε από τα σύννεφα και αναρωτηθήκαμε προς τι τόση απαξιωτική συμπεριφορά σε ένα ΑΓΙΟ που κυκλοφορεί ζωντανός στις μέρες μας και θαυματουργεί; (στο 58ο λεπτό)
 
Σαν μας λέει ο κληρικός αυτός γιατρός (συνάδελφος του ΑΓΙΟΥ ) όπως τον κατανομάζει
 
"να καλέ αυτός ο Άγιος Ραφαήλ ο γιατρός από την Μυτιλήνη, το ξέρετε καλέ, ναι και ο Άγιος Ραφαήλ υπέγραψε και αυτός την συμφωνία".
 
Τότε βρε παπά μου ο ΑΓΙΟΣ ήταν 28 ετών και ούτε είχε στο μυαλό του να γίνει κληρικός, μετά στην ηλικία των 35 ετών έγινε όπως απαντήσαμε στις ιστορικές ανακρίβειες σου που τις έντυσε και με απαξίωση προς το πρόσωπο του ΑΓΙΟΥ. 
 
 
ΚΑΙ επειδή συμβαίνουν πολλά στις μέρες μας και δεν τρώμε μαλακό κουτόχορτο ας γνωρίζουμε ότι όσοι υπογράφουν τέτοιες συμφωνίες και στις μέρες μας δεν γίνονται ΑΓΙΟΙ σαν τους αγίους του Πάπα.  
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.