Σελίδες

14 Ιανουαρίου 2022

Το πραγματικό του (άσχημο) πρόσωπο έδειξε ο Τσιτσιπάς

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
 
Τον γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχίες του. Τον αγκαλιάσαμε και τον αγαπήσαμε. Τον χειροκροτήσαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά κι όταν έκανε τη διφορούμενη δήλωσή του ότι θα εμβολιαζόταν μόνο εάν ο εμβολιασμός γινόταν υποχρεωτικός… Και τώρα… Τώρα ήρθε η ώρα να του τα ψάλλουμε, καθώς έριξε τη μάσκα του «τυπά» καί άφησε να φανεί το πρόσωπο του συστημικού.
 
Αυτό το τελευταίο το κατάφερε σε συνέντευξή του στο αγγλόφωνο κανάλι Wion. Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά:  
 
«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία -δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» 
 
Ο… «κολλητός» του σωσία της Μαρίκας Μητσοτάκη (βλ. Μαρία Σάκκαρη) και γκόμενας (μην παρεξηγείστε με τον χαρακτηρισμό «γκόμενα», διότι σχέση είναι μετά τα δύο χρόνια όπως έχουμε ξαναπεί) του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, από «τυπάς» μετατράπηκε σε συστημικό υπέρμαχο της υπακοής προς την εκάστοτε κυβέρνηση!  
 
Κατ’ αρχήν, ενώ έλεγε ότι θα εμβολιαζόταν μόνο εάν ο εμβολιασμός γινόταν υποχρεωτικός, εκείνος δηλώνει ότι εμβολιάστηκε. Οικογενειακοί κύκλοι, μιλούν για το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Το πρόβλημα όμως είναι πως στους δημοσιογραφικούς κύκλους κυκλοφορεί η φήμη ότι ημέτεροι της φαμίλιας των Μητσοτακομπακογιαννέων μπορούν και προμηθεύονται άνετα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού… ΑΝ αληθεύει αυτό, τότε πολύ πιθανόν κι ο «κολλητός» του σωσία της Μαρίκας να έχει ένα τέτοιο στην τσέπη του.  
 
Στο θέμα Djokovic τώρα…  
 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο «κολλητός» της Σάκκαρη, αποκάλεσε τον Djokovic ανόητο…  
Προφανώς ο… «κύριος» Τσιτσιπάς, θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο του Ομοσπονδιακού Δικαστή Anthony Kelly ο οποίος δικαίωσε ΑΠΟΛΥΤΑ τον Novak Djokovic λέγοντας ότι ακολούθησε κατά γράμμα τα όσα είχε ορίσει τόσο η κυβέρνηση της Αυστραλίας, όσο και οι διοργανωτές του Australia Open….  
 
Ποιος είστε «κύριε» Τσιτσιπά γιε του Απόστολου Τσιτσιπά, από το Προάστιο Καρδίτσας, και της Yuliya Salnikova, Ρωσίδας πρώην επαγγελματία αντισφαιρίστριας, Αυστραλέ υπήκοε, που θεωρείτε τον εαυτό σας ΑΝΩΤΕΡΟ ενός Ομοσπονδιακού Δικαστή; Σπουδάσατε Νομική και δεν το γνωρίζουμε; Είστε δικαστής; Μήπως εισαγγελέας; Ποιος είστε που θ’ αμφισβητήσετε Ομοσπονδιακό Δικαστή;  
 
Γιατί το ν’ αμφισβητήσει κανείς Ελληνα δικαστή, φυσικά και μπορεί να το κάνει, καθώς ΟΛΟΙ τους είναι ξεπουλημένα τομάρια και δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Αλλά στην Αυστραλία είναι αλλιώς τα πράγματα.  
 
Δυστυχώς φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη, το πραγματικό πρόσωπο του Στεφάνου Τσιτσιπά αποκαλύφθηκε με τον πιο αισχρό τρόπο: διαβάλλοντας έναν τενίστα που είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερός του ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σε ήθος, σε φιλανθρωπία, σε επιδόσεις… Τον Novak Djokovic!  
 
Ωραία λοιπόν Τσιτσιπά… τώρα που ο Djokovic είναι εκτός μάχης, κι αφού οι αντίπαλοί σου πέφτουν σαν τις μύγες χάρη στα εμβόλια που διαφημίζει κι ο φίλος σου ο Μητσοτάκης, το να κερδίσεις το τουρνουά, είναι επί τέλους μία πιθανότητα. Γιατί όσο υπάρχει Djokovic… ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να το κερδίσεις. Κι όταν το κερδίσεις… ΒΑΛ’ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!  
 
Λυπάμαι ειλικρινά που κάποτε είχα γράψει καλά λόγια για σένα. Τα παίρνω πίσω. Αυτό είναι για σένα το πνεύμα του αθλητισμού που έχεις: ο θάνατός σου, η ζωή μου… Παρακαλούσες να βγει εκτός ο Djokovic για ν’ αξιωθείς να νικήσεις το Australia Open! Η κακία σου κι η μικροψυχία σου ανταμείφθηκαν… 
Τώρα μπορείς… 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.