Σελίδες

12 Ιανουαρίου 2022

Ο «κεντροδεξιός» φερετζές

Tο μέλλον που εγκρίνει, σχεδιάζει, υλοποιεί και μας μοστράρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μπούρκα, τσαντόρ, νικάμπ και άλλα καλά
 
Λίγοι Έλληνες δεν έχουν «τρακάρει» παίζοντας με το τηλεκοντρόλ ή περιηγούμενοι σελίδες στο διαδίκτυο την περιβόητη διαφημιστική εκστρατεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, την οποία πλήρωσε (μαζί με την πάντοτε πρόθυμη στην εθνοαποδόμηση Ε.Ε.) και η χρεοκοπημένη Ελλάς.
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο 
 
Η πρώτη εικόνα που αντικρίζουμε είναι μια μαντιλοφορούσα ισλαμίστρια, που, καθώς λέει η διαφήμιση, βρήκε τη δεύτερη πατρίδα της στην Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι εξ ημών δεν είχαμε ούτε έχουμε δεύτερη πατρίδα. Έχουμε μία μόνο και τη χάνουμε μέσα από τα χέρια μας. Τη βλέπουμε να μετατρέπεται σε νεοοθωμανικό σαντζάκι, με την ημισέληνο να επικρατεί σταδιακά σε μεγάλα κομμάτια της επικράτειας. 
 
Η καμπάνια του υπουργείου Δικαιοσύνης μπορεί να αξιολογηθεί και ως ένα από τα τυπικά δείγματα ψυχολογικής επιχείρησης, που στοχεύει στην καλλιέργεια ενοχών στη συνείδηση της πλειοψηφίας – και αυτές οι ενοχές είναι χρησιμότατες για την προλείανση του εδάφους για την επίδειξη ανοχής από τον λαό στην αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης και του πολιτισμικού χαρακτήρα της πατρίδας μας. 
 
Η καμπάνια ξεκινά με τη μαντιλοφορούσα και τα ακόλουθα λόγια: «Μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας για την εξάλειψη συμπεριφορών που δεν ανήκουν σε μια φιλόξενη και δημοκρατική κοινωνία». Το μήνυμα είναι σαφές: Όποιος δεν συμφωνεί με τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας, και δεν συμμερίζεται τον πόθο του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική και να πολεμηθεί ο νατιβισμός είναι και αντιδημοκράτης και αφιλόξενος – κοντολογίς, ένας παλιάνθρωπος. 
 
Και τι σημαίνει «φιλοξενία»; Ο φιλόξενος άνθρωπος ίσως να προσφερθεί να στεγάσει τους προσκεκλημένους του για μία, δύο, τρεις ημέρες. Ίσως να ταΐσει και να δώσει στέγη και σε κάποιον απρόσκλητο για ένα εύλογα βραχύ χρονικό διάστημα. Όμως, εκείνος που ανοίγει διάπλατα τις θύρες του και μπάζει στην οικία του κάθε περαστικό, συντομότατα δίπλα στην ιδιότητά του, εκείνην του ιδιοκτήτη και νομέα του ακινήτου, θα μπει το άκλιτο επίθετο «πρώην». 
 
Πόσα εκατομμύρια ισλαμιστές και μαντιλοφορούσες σκοπεύουν να καλέσουν για λογαριασμό μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ομοϊδεάτες του;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.