Σελίδες

24 Νοεμβρίου 2021

Υπογράφουμε για την επιστροφή των χρεών της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα

Από την Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη
 
Η Τιμή στο 21 καλει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να διαδώσει σε όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό συμπατριωτών και όχι μόνο, το αδιανόητο ευρωπαϊκό, όσο και παγκόσμιο σκάνδαλο , που προβάλλει από το ακόλουθο κείμενο.
 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΠΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΗΔΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ .ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ, ΕΠΙ 80 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΚΛΑΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ 
 
Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 ΖΗΤΆ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
 
Για να υπογράψετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.