Σελίδες

23 Νοεμβρίου 2021

Άρης Σερβετάλης ένα μεγάλος ηθοποιός που θέλει να ενώνει τους Ελληνες κόντρα στις αποφάσεις της νεοταξικής χούντας....

«Ηθοποιός, σημαίνει φως», τραγουδούσε ο Δημήτρης Χορν. Κι ο Αρης Σερβετάλης βάλθηκε ν’ αποδείξει ότι αυτό ισχύει.
 
«Δεν μπορώ να δεχθώ οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων. Δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους. Παραιτούμαι!»
 
Αυτά φαίνεται να είναι τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού, τα οποία έμελλε να κατεβάσουν την παράσταση «Ρινόκερως» η οποία παιζόταν στο θέατρο «Κιβωτός».  
 
Αυτή η υγιής στάση του Αρη Σερβετάλη τάραξε για τα καλά τα βαλτώδη ύδατα ενός χώρου που κυριαρχείται από λακέδες της ΝΤΠ. Ητανε ένα ηχηρό χαστούκι στους συναδέλφους τους που είτε λόγω απόλυτης υποταγής κι υπακοής στη ΝΤΠ ενθαρρύνουν το διαχωρισμό, είτε λόγω της φιλαργυρίας τους.  
 
Ο Αρης Σερβετάλης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ενώ έπαιξε αργότερα σε πολύ δυνατούς ρόλους, όπως όταν υποδύθηκε τον Αγιο Νεκτάριο Αιγίνης στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού». Ο ίδιος χωρίζει το γιο του σε «προ Χριστού» και «μετά Χριστόν», καθώς παραδέχεται ότι στην προσπάθειά του να ζήσει την απόλαυση, γνώρισε το Χριστό κι η ζωή του άλλαξε εντελώς!  
 
Στα γυρίσματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», βίωσε – όπως μαρτυρά ο ίδιος – εξωπραγματικές καταστάσεις. Σε συνέντευξή του αναφέρει:  
 
«Ήταν αισθητή η παρουσία του και η ευλογία του, για να γίνει η ταινία… Γίνονταν πράγματα που έχουν ένα ειδικό βάρος… Δεν μπορείς να τα μεταφέρεις εύκολα στους άλλους αυτά… Για παράδειγμα, έβλεπες ότι κάποια στιγμή θα πέσεις κάτω από την κούραση, ότι δεν αντέχεις άλλο, αλλά ξαφνικά ερχόταν ένα κύμα ενδυνάμωσης… Κοιταζόμασταν μεταξύ μας με αυτά που γίνονταν…»  
 
Δύο καλλιτέχνες, έχοντας το θάρρος της γνώμης τους, αλλά ταυτόχρονα εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον ορισμό της δουλειάς τους, ποιούν ήθος και άγουν την ψυχή, στο βαθύτερο νόημα του να είναι κανείς άνθρωπος!  
 
Είθε κι άλλοι καλλιτέχνες να τους μιμηθούν σύντομα! 
 
απόσπασμα από ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ...ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΤΣΙΜΠΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.