Σελίδες

29 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
 
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
 
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ 400 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΘΡΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΣΗΜΑ SOS –ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΤΟ ΥΠΕΞ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΑΠΆΝΤΗΣΕ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.  
 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ.
 
ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ. 
 
ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;  
 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
29/10/ 2021 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.