Σελίδες

30 Οκτωβρίου 2021

Η Εθνική μας Φρουρά τίμησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην άσκηση ΙΡΙΣ

Κατά την διάρκεια της άσκησης ΙΡΙΣ 2021 της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο μας, τιμήθηκε ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας που δολοφονήθηκε από τους Αλβανούς στις 28 Οκτωβρίου 2018 στην Βόρειο Ηπειρο.
 
Ενα άρμα τύπου AMX 30 που συμμετείχε στην άσκηση έφερε το όνομα ΚΑΤΣΙΦΑΣ. 
 
Δείτε και το σχετικό βίντεο

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΚΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ( ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΚΕΛ) ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ .... ΑΥΤΗ! Η ΕΡΗΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ... ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ....ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ... Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ...

    Νησί πικρό, νησί γλυκό, νησί τυραγνισμένο
    κάνω τον πόνο σου να πω και προσκυνώ και μένω.

    Εσύ της θάλασσας ρυθμός, ολάνθιστο κλωνάρι,
    πώς σου μαδήσαν τ΄άνθια σου διπλοί, τριπλοί βαρβάροι.

    Τι θλιβερά που σεργιανάν τριγύρω σου τα ψάρια
    κι αντίχριστοι να παίζουνε την τύχη σου στα ζάρια.

    Κουράγιο, μικροκόρη μας, που μας εγίνης μάνα
    Ύμνος και Θρήνος της ζωής κι ανάστασης καμπάνα.

    [Γιάννης Ρίτσος]

    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόρθωση.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.