Σελίδες

5 Οκτωβρίου 2021

Για 25-30 κρούσματα την μέρα «έκοψαν» την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη για την απελευθέρωση της πόλης!

To lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην Ξάνθη δεν επιτρέπει ούτε τον εορτασμό για την επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
 
Η περιοχή βρίσκεται σε καθεστώς μίνι lockdown και όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και έγινε γνωστό το επίσημο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της πόλης.
 
Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις τελέστηκαν κανονικά, πάντα ακολουθώντας μέτρα προστασίας και υγειονομικά πρωτόκολλα. 
 
Το πρωί της Δευτέρας τελέστηκε δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμωνα, στο μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας και κατάθεση στεφάνων. Στην τελετή έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών καθώς και ορισμένοι κάτοικοι.

 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Με πρόσχημα απλά κρούσματα.... ούτε καν νοσούντες βρήκαν αφορμή οι ανθέλληνες να ακυρώσουν την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη....
Αν ήταν να περάσει το ξόανο της Αμάλ ή να γίνει καμιά πορεία αριστεριστών όλα θα ήταν μια χαρά.....
Οι εθνικές παρελάσεις και οι ορθόδοξες λιτανείες είναι που τους ενοχλούν...

1 σχόλιο:

  1. ............Οι εθνικές παρελάσεις και οι ορθόδοξες λιτανείες είναι που τους ενοχλούν...
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ !... ΒΑΡΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.