Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2021

Περίεργες κινήσεις Τούρκων στο Καστελόριζο! Βίντεο ντοκουμέντο από «φυγά»

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο ακριτικό νησί και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών.
 
Όπως μετέδωσε το OPEN TV, εντοπίστηκαν από τις αρχές στο Καστελόριζο δύο Τούρκοι που κολυμπούσαν στη θαλάσσια περιοχή.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άτομα εντοπίστηκαν να κολυμπούν στο Καστελόριζο πριν από το πρώτο φως της ημέρας. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν κολυμπώντας στο νησί. 
 
Οι Αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κινητά τηλέφωνα των δύο Τούρκων. Ο ένας κρατείται στη Ρόδο και ο άλλος στο Καστελόριζο. Το Open αποκαλύπτει το βίντεο που τράβηξε ένας από τους δύο μόλις πάτησε στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι με το οποίο ασχολούνται οι Αρχές για να ανακαλύψουν για ποιον λόγο υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες.
 
 
Στο νησί έχει μεταβεί η κρατική ασφάλεια που θα ασχοληθεί με τους δύο Τούρκους. Σημειώνεται ότι οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα, ενώ είχαν μαζί τους σε μια τσάντα μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αν αυτοί είναι φυγάδες εγώ είμαι αστροναύτης....
Οι απόπειρες των Τούρκων βατραχανθρώπων να βρουν αφύλακτη παραλία στο Καστελλόριζο δείχνει το τι έρχεται.... 

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ....ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΑ ;;;;
    ΚΑΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΡΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.