Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2021

Οπαδοί και νοσταλγοί του Χίτλερ, και ειδικά όσοι φορούν το ένδυμα του πατριώτη και του καλού χριστιανού(;)

Λυπάμαι να ακούω ανθρώπους γνωστούς μου ή μη, να είναι υπέρμαχοι του σκευάσματος. Καταλαβαίνω όμως την ανάγκη των ανθρώπων να σωθούν από κάπου, να προστατευτούν από κάτι, εφόσον είτε έχασαν δικούς τους από την νόσο, είτε δεν αντέχουν άλλο τον έλεγχο, τον εγκλεισμό, την απώλεια της ελευθερίας τους, της εργασίας τους, νομίζοντας ότι έτσι θα πάρουν την ζωή τους πίσω. Πλάνη μεν, αλλά το κατανοώ.
 
Αυτό που με εξοργίζει όμως, είναι να ακούω κάποιους υπέρμαχους του σκευάσματος, όντες κιόλας χριστιανοί, να παροτρύνουν τον κόσμο να μήν προσλάβουν ανεμβολίαστους στις δουλειές τους, να διώξουν ανεμβολίαστες γυναίκες που προσέχουν τους γονείς τους, να απαιτούν μόνο εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς για τα παιδιά τους, να γελάνε κοροϊδευτικά εις βάρος ανεμβολίαστων ανθρώπων που ΤΟΛΜΟΎΝ να ζητούν δουλειά σε ιατρεία...!!!
 
Ανθρωπάρια μπολιασμένα με ναζιστικές θεωρίες που ουρλιάζουν ότι ούτε κρεβάτι σε νοσοκομείο δεν αναλογεί στους ανεμβολίαστους αλλά να ψοφήσουν στο σπίτι τους και να στερηθούν ακόμη και τον μισθό τους!
 
Εκτός του ότι έχουν πάρει διαζύγιο από την λογική, στερούνται παντελώς ανθρωπιάς! 
Αυτοί οι οπαδοί και νοσταλγοί του Χίτλερ, και ειδικά όσοι φορούν το ένδυμα του πατριώτη και του καλού χριστιανού, θα με βρούν απέναντι! 
 
Θωμαή Στεφανοπούλου 
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑ ΘΩΜΑΗ .... ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΛΩΣ Κ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ .
    ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΣΦΑΛΑΝΕ .....ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ !
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΩΝΤΑΙ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ Κ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕ
    ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΝΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.