Σελίδες

17 Αυγούστου 2021

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι η Πορτογαλική Κυβέρνηση Παραποίησε τις Στατιστικές Θανάτου για την COVID-19: Δικαστήριο της Λισαβόνας Αποφαίνεται ότι Μόνον το 0,9% των "επαληθευμένων κρουσμάτων" Πέθανε από COVID, Αριθμώντας 152, και Όχι 17.000 όπως ισχυρίζεται η Κυβέρνηση

30 Ιουνίου 2021 
Δείτε το άρθρο στο HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/4bID 
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου της Λισαβόνας, μόνο το 0,9% των "επαληθευμένων κρουσμάτων" πέθανε από COVID, αριθμώντας 152, και όχι 17.000 όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Η απόφαση απέδειξε ότι η κυβέρνηση πλαστογράφησε τα στατιστικά στοιχεία θανάτου του COVID-19.
 
Μετά από αίτηση πολίτη, δικαστήριο της Λισαβόνας αναγκάστηκε να παράσχει επαληθευμένα στοιχεία θνησιμότητας από τη COVID-19. 
 
Σύμφωνα με την απόφαση (διαβάστε ολόκληρη την απόφαση παρακάτω), ο αριθμός των επαληθευμένων θανάτων από COVID-19 από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021 είναι μόνο 152 και όχι περίπου 17.000, όπως ισχυρίζονται τα υπουργεία της κυβέρνησης. 
 
Όλοι οι "άλλοι" πέθαναν για διάφορους λόγους, παρόλο που το τεστ PCR ήταν θετικό. 
 
Τα στοιχεία προέρχονται από το Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Σύστημα Πληροφοριών για τα Πιστοποιητικά Θανάτου - SICO), το οποίο είναι το μοναδικό τέτοιο σύστημα στην Πορτογαλία. 
 
Η αναφορά σε 152 πιστοποιητικά θανάτου που εκδόθηκαν "υπό την εποπτεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης" είναι ψευδής, καθώς όλα τα πιστοποιητικά θανάτου εκδίδονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο είναι ο μόνος φορέας που τα εκδίδει. 
 
Πέρυσι, ένα πορτογαλικό εφετείο έκρινε ότι τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα και ότι είναι παράνομο να τίθενται σε καραντίνα άτομα με βάση μόνο ένα τεστ PCR. 
 
Το δικαστήριο δήλωσε, ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιούνται και το ιικό φορτίο που υπάρχει. Επικαλούμενο τους Jaafar et al. 2020, το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: 
«εάν κάποιος εξεταστεί με PCR ως θετικός όταν χρησιμοποιείται κατώτατο όριο 35 κύκλων ή υψηλότερο (όπως είναι ο κανόνας στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα το εν λόγω άτομο να έχει μολυνθεί είναι μικρότερη από 3% και η πιθανότητα το εν λόγω αποτέλεσμα να είναι ψευδώς θετικό είναι 97%». 
 
Στη Γερμανία, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με εκτεταμένες ανταλλαγές ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποκτήθηκαν από ομάδα δικηγόρων στο πλαίσιο νομικής διαμάχης, ότι το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών προσέλαβε επιστήμονες για να αναπτύξουν ψεύτικο μοντέλο κορονοϊού, προκειμένου να δικαιολογήσει το αυστηρό λουκέτο (lockdown). 
 
Διαβάστε την απόφαση εδώ. 
________________ 
 
Δικτυογραφία: 
PROOF the Gov't Faked COVID-19 Death Statistics: Lisbon Court Rules Only 0.9% of ‘Verified Cases’ Died of COVID, Numbering 152, Not 17,000 as Claimed 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.