Σελίδες

30 Αυγούστου 2021

ΦΡΙΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Σκηνές συγκινησιακής φόρτισης ξαναβιώσαμε στην χθεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα, εμείς οι παλιότεροι αγανακτισμένοι πατριώτες με τα Μνημόνια και πολεμικές εμπειρίες απέκτησαν οι νεότερες γενιές Ελλήνων, που βιώνουν την Χούντα με τα εμβόλια. Απαράλλαχτες, με μεσολάβηση δεκαετίας Κατοχής.
 
    Κοινός παρανομαστής όλων οι εναλλασσόμενες προδοτικές Κυβερνήσεις, που ελέγχονται από την εγκληματική οργάνωση της Ελίτ και εκτελούν ως πειθήνια όργανά της τις επιθυμίες της. Τελευταίο πιο αφοσιωμένο πιόνι της, το ζαβόκουλο -αν έχετε ακουστά- που δεν διστάζει να θυσιάζει Ελληνικό λαό και Έθνος, για να γίνει αρεστός στους απάνθρωπους εργοδότες του.  
 
    Ένας πιστός δήμιος με το προσωνύμιο Πρωθυπουργός, που δεν κρύβει πλέον τις επιδιώξεις του για εξασφάλιση του μισητού τίτλου και της τρισκατάρατης κονόμας. Το αισχρότερο δείγμα πολιτικής αναλγησίας, που θα καταγραφεί στην Ιστορία με το διεφθαρμένο κληρονομικό επίθετό του ως δίδυμο του Εφιάλτη.  
 
    Μνημόνια τότε εμβόλια τώρα και πάντα θύμα ο πολίτης, που με χειραγώγηση κι απειλές υποκύπτει και γίνεται πειραματόζωο. Εις πείσμα όμως της αναγκαστικής επιβολής των θανατηφόρων σκευασμάτων, ο λαός ξεσηκώθηκε και κατά χιλιάδες κατέκλυσε το Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην αισχρή Χούντα.  
 
    Στην ταινία «πώς να διαλύσεις μια ειρηνική διαδήλωση» γίναμε ξανά αυτόπτες μάρτυρες του ίδιου σεναρίου, με τους ίδιους κομπάρσους στον ρόλο τρομοκράτησης διαδηλωτών. Γνωστό πρόσχημα επέμβασής τους και με πολεμοφόδια ματατζήδων -που για έναν μισθουλάκο γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα της εθνικής προδοσίας- οι «τυχαίοι» γνωστοί άγνωστοι αλήτες, που τους προκαλούν με πέτρες και μολότωφ 
 
    Η αυτόματη επέμβαση της Αστυνομίας –προστάτης του λαού υποτίθεται- αντεπιτίθενται εκτοξεύοντας τόνους νερού με τις Αύρες και εξαπολύοντας εκκωφαντικά χημικά, αποδεικνύει την σχεδιασμένη πλοκή του σεναρίου. Οι πνιγμένοι από τα καπνογόνα διαδηλωτές διαλύθηκαν προς το παρόν και η χορηγούμενη ξενοκίνητη Χούντα υπέγραψε το τέλος της ταινίας συγχρόνως με το επερχόμενο δικό της. Μεγάλος ηττημένος εν τη απουσία του ο υπαίτιος των δεινών ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ!

3 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ...ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ...ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ Κ ΟΙ ΔΟΣΙΚΟΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Κ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ....Κ ΤΩΡΑ ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απόλυτο δίκιο Δαναέ γιατί αυτό το σιχαμερό ερπετό συγκεντρωνει πάνω του τα προδοτικά ένστικτα όλων των αιώνιων προδοτών. Οπότε δεν μένει παρά να απαλλάξουμε την πατρίδα μας και την Ιστορία μας από την βρωμερή ύπαξή του. Πώς... όμως; που είναι ο ήρωας Ελληνας που θα αναλάβει αυτό το... θαύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ
    ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΗ Κα ΜΑΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ....ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΑΤΑ ΘΕΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΛΑΣΕΜΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ....ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.