Σελίδες

7 Αυγούστου 2021

Νέα αντινεοταξικά μηνύματα Δημήτρη Γιαννακοπούλου με φόντο τις πυρκαγιές


Άστραψε και βρόντηξε -ως συνήθως- ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος για άλλη μία φορά! 
 
Τα δύο δυνατά του μηνύματα στο λογαριασμό του στο instagram, από τη μία τονώνουν το ηθικό των Ελλήνων πατριωτών και από την άλλη ρίχνουν ισχυρά χαστούκια στην ανευθυνότητα, τον ωχαδερφισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!
 
Στο ένα του μήνυμα, τονίζει πως όποιος με οποιοδήποτε τρόπο δε βοηθάει το συνάνθρωπό του που στις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκεται σε ανάγκη και βάζει τον εαυτό του πάνω από τους άλλους, είναι συνένοχος!  
 
Στο άλλο του μήνυμα, τονίζει την ανάγκη της Ελλάδας να επιστρέψει στις παραδοσιακές αξίες, κάνοντας ένα «restart» διαφορετικό από αυτό που εννοούν οι νεοταξίτες! 
 
Ως ιστολόγιο, συμφωνούμε απόλυτα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Οι δηλώσεις του, τσούζουν τους νεοταξίτες και αυτό συνάδει με τη δική μας ρότα. Αυτά που λέει (και φαντάζομαι αυτά που κάνει) έχουν εξοργίσει τη ΝΤΠ. Αυτός είναι ο λόγος που μέσα σε λίγες ώρες προσπάθησαν να του κάψουν τη ΒΙΑΝΕΞ στη Βαρυμπόμπη. Αλλά δεν τους βγήκε. 
 
Και την ώρα που το σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα είχε ΙΧ πυροσβεστικό όχημα (και μετά αναρωτιόμαστε που έχουν πάει τα πυροσβεστικά οχήματα), στο Γιαννακόπουλο δεν έστειλαν ούτε υδροφόρα… Ιδίοις μέσοις σβήστηκε η φωτιά όλες τις φορές, δίπλα από τη ΒΙΑΝΕΞ.
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΨΟΦΙΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΣΜΕΝΗ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ...ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.