Σελίδες

19 Αυγούστου 2021

Εφυγε ο Νίκος Χειλαδάκης. Μεγάλη απώλεια για τον πατριωτικό και αντινεοταξικό χώρο.

Μια εξαιρετική μορφή της ελληνικής δημοσιογραφίας "έφυγε" χθες από την ζωή, ύστερα από σοβαρά χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.
 
Ο δημοσιογράφος και τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης ήταν μια εξέχουσα μορφή για τον πατριωτικό χώρο. Βαθιά θρησκευόμενος Ορθόδοξος και με πολύ δυνατό αντινεοταξικό λόγο κατακεραύνωνε με τα άρθρα του την Νέα Τάξη, αλλά και τα κακώς κείμενα και την προδοσία της πατρίδας μας.
 
Τον Ιούλιο του 2014 ήρθαμε σε επαφή με τον Νίκο (δείτε εδώ και την αναγγελία της συνεργασίας μας) και έκτοτε είχαμε την τιμή και την χαρά να τον έχουμε για ένα μεγάλο διάστημα τακτικό αρθρογράφο στο ιστολόγιό μας και τα άρθρα του που κόσμησαν το μπλογκ μας έφτασαν τα 631. 
 
Μπορείτε να δείτε τα άρθρα του συγκεντρωμένα στην ετικέττα που φέρει το όνομα Αρθρα Ν. Χειλαδάκη.
Αργότερα έφτιαξε το δικό του ιστολόγιο http://nikosxeiladakis.gr/. 
 
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Καλό Παράδεισο αγαπητέ Νίκο. 
 
Σύντομο βιογραφικό 
 
Ο Νικόλαος Χειλαδάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έίχε σπουδάσει κατ’ αρχή οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και τουρκικά στο ΙΜΧΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας.
 
Έίχε διατελέσει ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έχει γράψει πολλά άρθρα σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, τις διεθνείς εξελίξεις, και ιδίως με ότι έχει σχέση με την Τουρκία, (πολιτική, οικονομία, στρατός, εξωτερική πολιτική, κοινωνία, θρησκεία, κ.α.), καθώς και με θέματα παγκόσμιας γεωπολιτικής.  
 
Υπήρξε ανταποκριτής σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου έχει εκδώσει αρκετές μελέτες του γύρω από τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος. 
 
Παρακολούθησε ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον τουρκικό και διεθνή τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο και είχε ασχοληθεί με διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.
 
Παραθέτουμε ενδεικτικά τρία πρόσφατα άρθρα του: 
 
 
 

2 σχόλια:

  1. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΟ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΛΕΠΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΘΑ ΕΡΑΝΙΖΩΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΘΗΚΗ ΙΕΡΗ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ- ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή ανάπαυση, αιωνία σου ή μνήμη! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.