Σελίδες

20 Αυγούστου 2021

Αν αυτό που ζούμε δεν είναι εκτροπή, τότε τι είναι;

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
 
Ο Σχοινάς, ένας χαρτογιακάς των Βρυξελλών που κανένας ποτέ δεν έχει ψηφίσει έστω και στο σύστημα της τηλεκατευθυνόμενης αντιπροσώπευσης, προσκαλεί Αφγανούς στην Ελλάδα (κι ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ούτε τολμά να πει κουβέντα). 
 
Η εφορία μας υποχρεώνει να έχουμε δαπανήσει τουλάχιστον το 30% του εισοδήματός μας, αλλιώς μας επιβάλλει πρόστιμο (λεπτομέρεια όχι ασήμαντη, ότι αυτά πρέπει να έχουμε δαπανήσει με ηλεκτρονικές πληρωμές που μετράνε, άρα στην πράξη μαζί με ΔΕΚΟ, σούπερ μάρκετ και εισφορές τουλάχιστον το 70%, δηλαδή η αποταμίευση απαγορεύεται). 
 
Ο Βασιλακόπουλος, ο μεγαλύτερος ενισχυτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος με τις ανοησίες του και την παιδαριώδη ρητορική του υπέρ των εμβολίων, μιλώντας με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αποφαίνεται σαν γνήσιος δημοκράτης μιλώντας για τους γιατρούς που δεν εμβολιάζονται: και αφού δεν τους πείσαμε με επιχειρήματα, βλέπετε άλλον τρόπο να πειστούν εκτός της υποχρεωτικής επιβολής; Και κανένας δεν αντιλαμβάνεται πλέον και δεν σημειώνει τον ολοκληρωτισμό στα λόγια του. 
 
Αν αυτό που ζούμε δεν είναι εκτροπή, τότε τι είναι;

3 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ20 Αυγούστου, 2021 13:25

    Το εναντιούμενον τω δυναστεύοντι δήμος ωνόμασται.
    – Αυτό που εναντιώνεται στο δυνάστη λέγεται λαός.
    Θουκυδίδης

    Τα πρόβατα πηγαίνουν για σφάξιμο και δε λένε τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δε ψηφίζουν τον χασάπη που τα σκοτώνει ούτε τον αστό που τα τρώει.
    Κόμης Μιραμπώ

    Κάθε κυβέρνηση είναι ένα κοινοβούλιο από πόρνες. Το πρόβλημα είναι, ότι σε μια δημοκρατία οι πόρνες είμαστε εμείς.
    P.J. O’ Rourke

    Η ημέρα των εκλογών στην Ελλάδα είναι μια ομαδική αυτοκτονία. Χάρρυ Κλυνν,

    Δημοκρατία είναι η τέχνη να διοικείς το τσίρκο μέσα από το κλουβί με τις μαϊμούδες.
    H.L. Mencken

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΤΣΙΡΚΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ..... ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ .... ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΩΧΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ....

    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΣΩΠΑΙΝΕΙ ΜΕΙΔΙΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ .....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ....ΕΥΡΗΜΑ !! ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΞΕΡΟΛΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ 2 ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΝ ΠΡΟΩΡΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΚΕΣΑΤΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.