Σελίδες

8 Αυγούστου 2021

Δεν είναι ανικανότητα. Είναι δολοφονία!

Γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς
 
Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς την εγκληματικότητα της κυβέρνησης των Αθηνών. Οι εικόνες συνήθως μιλάνε από μόνες τους και περιγράφουν καλύτερα την κατάσταση και την πραγματικότητα, ως αδιάψευστοι μάρτυρες της τραγωδίας. 
 
Στις δύο παρακάτω φωτογραφίες, θα δούμε έναν απλό τρόπο για να μπαίνει μία φωτιά σε ένα δάσος. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα… drone, κατάλληλα διασκευασμένο ή κατασκευασμένο…
 
Απλά πράγματα… Χωρίς ίχνη, χωρίς κάτι να μαρτυρά τον εμπρηστή…  
 
Στις επόμενες φωτογραφίες, υπάρχουν ευρήματα από τις περιοχές της Βαρυμπόμπης και της Ευβοίας: 
 
 
Και φυσικά, θα μας πουν ότι φταίει η ανύπαρκτη «κλιματική αλλαγή»! Και για να προστατευτεί το περιβάλλον, θα πρέπει να πάμε σε… lockdown για να μην το μολύνουμε με την ύπαρξή μας…  
 
Μία εικόνα από ψηλά, από drone, μπορεί ν’ αποτυπώσει ένα μέρος του δράματος, τόσο γλαφυρά, όσο καμία λέξη… 
 
Κι αυτό είναι ένα κομμάτι της καταστροφής που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στη Βόρειο Εύβοια…  
 
Πάμε τώρα στην απόδειξη, που τα λέει όλα…  
 
Από το RAE GeoPortal, πήραμε την παρακάτω εικόνα. Με τρίγωνα είναι οι περιοχές όπου υπάρχουν ήδη ανεμογεννήτριες. Με πορτοκάλι/κόκκινο και κίτρινο, είναι οι περιοχές που πρόκειται να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες: 
 
Κι από το Earth zoom, πήραμε την εικόνα με τις φωτιές στη Βόρειο Εύβοια… 
 
Και τώρα, κάνετε μόνοι σας τις συγκρίσεις…  
 
Κλιματική αλλαγή είπαμε; 
 

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ ΣΤΟΚΟΣ ΔΩΣΜΕΝΟΣ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΤΙΑ Κ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ...Κ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΑ ......ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ...Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ .
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, πολύ λίγοι γνωρίζουν οτι οι απέ, είναι μια πολυ καλοστημένη κομπίνα στην οποία
    οι συστημικοί κομπογιαννίτες θησαυρίζουν στην κυριολεξία στην πλάτη του κόσμου.
    Και είναι κομπίνα, διότι με νόμο έχουν υποχρεώσει την δεή να αγοράζει το όποιο ρεύμα παράγουν, σε τιμή μεγαλύτερη του κοστους, προκαλώντας παράλληλα και πολλά προβλήματα στο δίκτυο. Πολύ λίγοι γνωρίζουν οτι, οι ανεμογεννήτριες εκτώς του ότι αλλάζουν το τοπικό μικροκλίμα, λειτουργούν και με συγκεκριμένες στροφές. Ούτε περισσότερες, ούτε και λιγότερες (είναι όπως τα καράβια που έχουν μια συγκεκριμένη ταχύτητα διότι απο εκεί και πάνω έχουν πολύ μεγαλύτερες φθορές, και το κόστος γίνεται ασύμφορο).
    Αν έχει λίγο αέρα, δεν αποδίδουν. Αν φυσάει πολύ, ενεργοποιούνται τα φρένα για να μην γυρίζει η έλικα πολύ γρήγορα.
    Τα δε φωτοβολταικά, το βράδυ χωρίς ήλιο δεν παράγουν. Οταν έχει πολύ μεγάλη θερμοκρασία, όπως συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι, τα φωτοβολταικά παράγουν πολύ λιγότερο ρεύμα διότι οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσουν μειώνουν πολύ την όποια παραγωγή, και η διάρκεια ζωής τους μειώνεται ακόμα περισσότερο.
    Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είδικές ψήκτρες, αλλά μειώνουν ακόμα περισσότερο την παραγωγή.
    Το ότι οι νέες ηλεκτρικές συσκευές γίνονται ολοένα και λιγότερο ενεργοβόρες αλλά το ρεύμα πολύ πιο ακριβό, αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση.

    Νικόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.