Σελίδες

13 Αυγούστου 2021

Άμεση ανάγκη να τους διαλύσουμε το “παραμύθι” πριν το στεριώσουν μέσα στη συνείδηση του λαού.

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
 
Ένας από τους πιο ειδικούς Έλληνες στον τομέα των γεωφυσικών φαινομένων, (ειδικότητα: Μηχανικός ορυκτών πόρων) ο κ. Αντώνης Φώσκολος έχει επανειλημμένα γράψει και κατηγορηματικά αποφανθεί ότι είναι ένα “Μεγάλο παραμύθι η κλιματική αλλαγή”! Το τελευταίο του video, με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, το είδα σήμερα εδώ.
 
Όσοι αναγνωρίζουμε αυτήν την αλήθεια, αλλά και τις τρομερές κοινωνικο-οικονομικές συνέπειες που θα έχει το αντίστροφο της ψέμα, δεν πρέπει να το πάθουμε όπως με τον Sars-Cov-2 και την εξ’ αυτού Covid-19 που τους επιτρέψαμε (στο γνωστό σατανικό εσμό που “τρέχει” τις ατζέντες της ΝΤΠ στην Ελλάδα) να τα στεριώσουν μέσα στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως εικόνα του μαυροντυμένου Χάρου με το δρεπάνι, που έρχεται να τους θερίσει άμεσα τη ζωή.  
 
Και παρά τις πολλές εκ των υστέρων προσπάθειες (ελάχιστες οι εξ’ αρχής) να διαδώσουμε την αλήθεια τι πραγματικά συμβαίνει με τον κ/ό, άλλοτε καταφέρνουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και άλλοτε συναντάμε συμπαγή τοίχο μέσα στους συνανθρώπους μας, που δε σπάει όσα λογικά και επιστημονικά επιχειρήματα αν τους παραθέσουμε.  
 
Αν δεν υπήρχαν, και μέχρι κάποιου μικρού βαθμού δεν είχαν διαδοθεί, οι παρενέργειες των εμβολίων (θάνατοι και σοβαρές ασθένειες, προσωρινές ή μόνιμες) όλοι σχεδόν οι Έλληνες θα είχαν δεχτεί να εμβολιαστούν. Πλην των σε βάθος ενημερωμένων και των αληθινών Χριστιανών, που έχουν πλήρη επίγνωση τι ακριβώς είναι και τι θα προκαλέσουν τα γνωστά 4 εμβόλια. Αυτά που μας έφεραν οι του “εσμού” στην Ελλάδα -και δεν επιτρέπουν κανένα άλλο!
 
Τόσος ο τρόμος που είχε καλλιεργηθεί και εξακολουθεί να καλλιεργείται στο λαό, με θανατηφόρες μεθοδεύσεις “θεραπευτικών” πρωτοκόλλων και άφθονα στατιστικά ψέματα, που οι μισοί Έλληνες συγκατένευσαν στον αυτοκαταστροφικό, ψυχοπνευματικά και σωματικά, εμβολιασμό τους.  
 
Αλλά για κανένα λόγο δεν πρέπει να αφήσουμε να ενσπείρουν στο λαό τον “νέο τρόμο”. Γιατί αν τα καταφέρουν, οι τρομακτικές κοινωνικο-οικονομικές αλλαγές που προγραμματίζουν να επιφέρουν λόγω αυτού του παραμυθιού, θα είναι για αυτούς απλός περίπατος. Και αυτές που μας επέβαλαν λόγω κοβιντο-τρομολαγνείας θα συγκρίνονται με παιδική χαρά εμπρός σε αυτές που προγραμματίζουν για τη δήθεν κλιματική αλλαγή!  
 
Ας μην πράξουμε και πάλι ως Επιμηθείς. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο, γραπτό ή εικονο-προφορικό, ας εμβαθύνουμε στο θέμα μελετώντας και άλλες τοποθετήσεις διεθνούς κύρους επιστημόνων και ας σπεύσουμε να κάνουμε πρώτο θέμα της επικαιρότητας την αλήθεια για την κλιματική αλλαγή. Ας πατήσουμε γκάζι για να διαλύσουμε εγκαίρως, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, το εξαιρετικά επικίνδυνο παραμύθι περί της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και από δήθεν ανθρωπογενή αίτια.  
 
Ας προβάλουμε ευρέως την επιστημονική αλήθεια ότι ο πλανήτης μας διαδοχικά διέρχεται από θερμές και ψυχρές μεγάλες χρονικές περιόδους, που δεν έχουν ανθρωπογενή αίτια, αλλά εντελώς φυσικά. Ήδη έχει εισέλθει από φυσικά αίτια σε μια ψυχρή περίοδο και όχι σε μια θερμή από ανθρωπογενή!  
 
Επί πλέον, είναι αδήριτη ανάγκη να προβάλουμε αδιάσειστα επιχειρήματα για το πού, σε ποια νέα, οριστική και αμετάκλητη δουλεία οδηγεί όλη την ανθρωπότητα αυτό το σατανικό εφεύρημα της Νέας Τάξης. Αν το πράξουμε με επιτυχία και έγκαιρα , θα βρουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό απέναντι σε ό,τι επιδιώκουν.  
 
Δεν πρόλαβε να κατακάτσει η στάχτη από την τεράστια καταστροφή της Ελλάδος και ο Μητσοτάκης σπεύδει να δηλώσει: “Εμβολιαστείτε για να σωθούν τα δάση… Οι αντιεμβολιαστές σπέρνουν τις θεωρίες για τις ανεμογεννήτριες” (pronews). Πόσο ψέμα και πόση τρέλα μπορεί να πουλάει ο μοιραίος αυτός άνθρωπος στον ελληνικό λαό; Και ισχυρός σεισμός να γίνει και κομήτης να πέσει στην Ελλάδα οι αντιεμβολιαστές θα φταίνε!  
 
Και το μότο της φαινομενικής τρέλας (στην πραγματικότητα σατανικής πανουργίας!) θα είναι διαρκώς “εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε”! Ας του πει κάποιος ότι ο Ελληνικός λαός σταμάτησε να καταπίνει τα ψέματα του, γιατί κατάλαβε όλο το ποιόν του, ως το κόκκαλο. Και τα φτύνει ευθύς στα μούτρα του.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.