Σελίδες

6 Αυγούστου 2021

Προς τον λαό της Εύβοιας αν μπορείτε να εξακριβώσετε τα στοιχεία... Σας καίνε για ανεμογεννήτριες

 
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ;
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
 
Από το πρακτικό της αρίθμ. 14ης / 22-7-2021 έκτακτης συνεδρίασης 
ΔΙΑ ΤΗΛΕΣΚΙΑΣΚΕΨΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου 
 
ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για τις άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 
από αιολικούς σταθμούς ισχύος 48 MW και 34 MW αντίστοιχα: 
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 504/2021 
Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής 
ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 48 MW, στη θέση «ΠΥΞΑΡΙΑ ΠΡΙΟΝΑΣ», των Δημοτικών Ενοτήτων ΚΗΡΕΩΣ, ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, των Δήμων ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην  εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ. «ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Μ.Α.Ε.». 
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.506/2021: 
Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 48 MW,στη θέση «ΓΕΡΑΚΟΒΟΥΝΙ ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑ» των Δημοτικών Ενοτήτων ΚΗΡΕΩΣ, ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, των Δήμων ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, ΔΙΡΦΥΩΝ -ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΟΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΥΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ Μ.Α.Ε» 
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 507/2021 
Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 34 MW, στη θέση «ΜΠΑΡΔΑΚΟΣ ΣΟΥΛΗΝΟ», της Δημοτικής Ενότητας ΚΗΡΕΩΣ, του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.». 
 
Δήμος Δημαρέσης τα στοιχεια 
 
 

Δείτε τα έγγραφα στην πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ Κ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.