Σελίδες

30 Αυγούστου 2021

Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Γράφει ο Κωνσταντίνος
 
Έχοντας στερέψει από αξιοπιστία, εντιμότητα, ειλικρίνεια, επιστημονικότητα και βέβαια δημοκρατικότητα, η σπείρα Κούλη και Κουλοειδών απειλούν έντιμους και μη χαρτζιλικονόμενους … επιστήμονες -μαριονέτες και μαϊντανούς των ΚΑΤΕΥΘΥΝΌΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΠΕΙΛΟΥΝ ευσυνείδητους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ με τιμωρία αν δεν υπακούσουν στη δική τους ΜΩΡΙΑ!!!
 
Έτσι και ο συγκεκριμένος …”κοσμήτορας” με τόνους έπαρσης και μεσαιωνισμού να θέλει το κεφάλι του κ.Κούβελα επί πίνακι ή τι φίμωσή του αλα Γαλιλαίου.  
 
Αυτά επιβάλλονται στην … τάχα δημοκρατική μπόχα του Κούλη και των υποτακτικών του.  
Φαίνεται ότι ξεψυχάει το τέρας και γίνεται πιό ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ.  
 
Δεν θα μπορέσει όμως να ανατρέψει την προαναγγελθείσα κατάρρευση της πιό αδίστακτης σπείρας των τελευταίων πολλών ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.  
 
Το μεγάλο ατύχημα είναι ότι με τον τρόπο που οι πολιτικοί εξαγοράζουν τους δικαστές (κρίσεις και προαγωγές), δυστυχώς δεν έχουμε πλέον ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Βρισκόμαστε σε καθεστώς ΝΑΖΙ, αδίστακτο που η μόνη απάντηση που καταλαβαίνει είναι η αντίσταση μέχρις εσχάτων, η ανατροπή και η αποστολή όλων των αντιδημοκρατικών εχθρών της κοινωνίας που μας απειλούν με κατασκευασμένα και ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, σε ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ αμέσως με την απελευθέρωσή μας αλλά και οι δημεύσεις περιουσιών γιά να δοθούν αποζημιώσεις στα αδικοχαμένα θύματα.  
 
Το ίδιο να ισχύσει και γιά τους επίορκους δικαστικούς.  
Μας οδηγούν πλέον σε ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, με δική τους Ευθύνη.  
Έλληνες ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.  
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.