Σελίδες

8 Αυγούστου 2021

Με τι μούτρα θα απολύσουν τον Σεπτέμβρη τους ήρωες πυροσβέστες αν δεν εχουν κανει το εμβολιο;

Μόλις πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την απομάκρυνση απο την ΕΜΑΚ, 50 άρτια εκπαιδευμένων ανδρών γιατί δεν είχαν εμβολιαστεί.
 
Στο σχεδιο της κυβέρνησης ειναι η απόλυση όλων όσων αρνηθούν να εμβολιαστούν σε δημόσιο, σώματα ασφαλείας αλλα και ένοπλες δυνάμεις.
 
Θα ζήσουμε δηλαδή εικόνες Τουρκίας του Ερντογαν που μετά το πραξικόπημα οδηγούσε στη φυλακή στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας αποδεκατίζοντας τες. Στην Ελλάδα δεν θα μπαίνουν φυλακή αλλά θα απολύονται. 
 
Σε ένα μήνα το πολύ δηλαδή οι ήρωες που ρίχνονται σήμερα στις φλόγες αν δεν ειναι εμβολιασμένοι θα χάσουν τις δουλειές τους. Θα είναι η αμοιβή τους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όσα πρόσφεραν. 
 
Οι σημερινοί ήρωες θα ειναι δηλαδή σε λίγες μέρες απειλή για την δημόσια υγεια;
 

2 σχόλια:

  1. Με τα ίδια μούτρα που έθεσαν σε διαθεσιμότητα 65 νοσηλευτές-τριες νοσοκοείων που διαχειρίστηκαν 1,5 χρόνο τώρα υποθ΄έσεις covid επειδή δεν εμβολιάστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ...
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΑΓΑΠΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.