Σελίδες

31 Αυγούστου 2021

Στοιχεία για την μετάλλαξη Δέλτα από την Μ. Βρετανία

Τα δεδομένα για τη μετάλλαξη Δέλτα και για το εάν νοσούν βαρύτερα οι μπολιασμένοι ή οι ανεμβολίαστοι παρουσίασε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος επικαλείται τα επίσημα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης. 
 
Όπως παρατηρούμε το 64% των θανάτων από Δέλτα στη Βρετανία αφορά πλήρως μπολιασμένους, ενώ συνολικά το 69% (με μια ή δύο δόσεις) των θανάτων αφορά μπολιασμένους, αντιθέτως μόλις το 31% αφορά μη μπολιασμένους.
 
Η εξήγηση του Κ.Αρβανίτη 
 
«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ: 
 
1) "Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ" (Χαίρω πολύ!) 
2) "ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ" 
 
ΩΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ... 
 
Τα στοιχεία πάλι από Αγγλία... (Μην περιμένετε αληθινά στοιχεία από Ελλάδα. Ετσι όπως μας τα παρουσιάζουν οι ακαταδίωκτοι, θα πρέπει να είμαστε παγκόσμιο παράδοξο! Αλλά μόνο στο μιλητό! Από στοιχεία γιόκ! Πόσο μάλλον από αληθινά στοιχεία...)  
 
Το τελευταίο δελτίο της PUBLIC HEALTH ENGLAND, (με αριθμό δελτίου 20 και ημερομηνία δημοσίευσης την 6η Αυγούστου) αποτελεί αναβάθμιση στην προηγούμενη έκδοση (με αριθμό 19 και ημερομηνία δημοσίευσης 23 Ιουλίου). 
 
Για να δούμε τι συνέβη στην Αγγλία αυτές τις 2 βδομάδες, θα πρέπει να αφαιρέσουμε από τα στοιχεία του δελτίου 20, τα στοιχεία του δελτίου 19, γιατί είναι αθροιστικά και σε κάθε νέο δελτίο εμπεριέχεται ΚΑΙ το παλιό. 
 
Για αυτό παραθέτω πρώτα (ΠΙΝΑΚΑΣ 1) τα στοιχεία των 2 εβδομάδων, από 20 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Στα αριστερά οι απόλυτοι αριθμοί, στα δεξιά τα ποσοστά. 
 
Για του λόγου το αληθές παραθέτω και τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων δελτίων (ΠΙΝΑΚΑΣ 2 & ΠΙΝΑΚΑΣ 3) για όποιον θέλει να τα ελέγξει. 
______________________ 
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ "Δ" ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ  
 
1) ΑΣΘΕΝΕΙΣ 
ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ: 54 % (ΤΟ 29% ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ) 
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: 46 % 
 
2) ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ 
ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ: 44 % (ΤΟ 28% ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ) 
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: 56 % 
 
3) ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 
ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ: 44 % (ΤΟ 35% ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ) 
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: 56 %
 
4) ΘΑΝΑΤΟΙ 
ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ: 69 % (ΤΟ 64% ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ !!) 
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: 31 % 
____________________ 
 
ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ 
 
1) ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ 
 
Η τάση που βλέπαμε στα προηγούμενα δελτία, όπου η πλειοψηφία των πασχόντων ήταν ανεμβολίαστοι, τώρα αναστράφηκε.  
Τώρα πια, οι μπολιασμένοι έφτασαν να είναι το 54% των νοσούντων!
 
2 & 3) ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ & ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ 
 
Εδώ οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι (56%) πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι μπολιασμένοι όντως νοσούν πιο ήπια (όπως ήταν η μοναδική υπόσχεση των εταιριών).  
 
Ομως αυτή είναι μία μάλλον επιπόλαιη εκτίμηση, που ανατρέπεται από το αμέσως επόμενο στοιχείο, που ακολουθεί. 
 
4) ΘΑΝΑΤΟΙ 
 
Εδώ το ποσοστό των μπολιασμένων είναι συντριπτικό! Από όλους τους θανάτους, το 69% είναι μπολιασμένοι και μάλιστα το 64% έχει κάνει και τις δύο δόσεις!! 
 
Οι ανεμβολίαστοι έχουν μόλις το 31% των θανάτων! 
 
Επομένως καταρρίπτεται το πιο πάνω πρόχειρο συμπέρασμα (των 2 & 3) ότι νοσούν βαρύτερα οι ανεμβολίαστοι, επειδή κάνουν πιο συχνά εισαγωγές στο νοσοκομείο. 
 
Γιατί μπορεί μεν να μπαίνουν συχνότερα, αλλά συνήθως... ξαναβγαίνουν! 
 
Αντίθετα, οι μπολιασμένοι αν και εισάγονται λιγότεροι, τελικά είναι συντριπτικά μεγαλύτερο το ποσοστό που δεν ξαναβγαίνει, αλλά τους βγάζουν οριζόντιους.  
 
Ποιοί νοσούν λοιπόν βαρύτερα; Αυτοί που νοσηλεύονται συχνότερα (όταν μάλιστα δεν ξέρουμε και την διάρκεια της νοσηλείας τους) ή αυτοί που πεθαίνουν πολύ συχνότερα; 
__________________________ 
 
Η ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ 
 
Εχουμε αναλύσει και τα προηγούμενα δελτία του PUBLIC HEALTH ENGLAND, του τελευταίου 2μήνου.
 
Τα ποσοστά των μπολιασμένων, τόσο σε νοσήσεις, όσο και σε νοσηλείες και θανάτους έχουν μία συνεχή αυξητική τάση, με ρυθμό πολύ ταχύτερο της προόδου των μπολιασμών (για να προλάβω και αυτήν την δικαιολογία.) 
 
Συνοπτικά, για να πάρουμε μία ιδέα: 
 
ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ 
 
ΔΕΛΤΙΟ 18 (1 Φεβρουαρίου ως 21 Ιουνίου): ΕΜΒ = 34 %, ΑΝΕΜΒ. =66% 
ΔΕΛΤΙΟ 19 (22 Ιουνίου ως 19 Ιουλίου): ΕΜΒ = 48 %, ΑΝΕΜΒ. = 52 % 
ΔΕΛΤΙΟ 20 (20 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου): ΕΜΒ = 54 %, ΑΝΕΜΒ. = 46 % 
................................................................. 
 
ΘΑΝΑΤΟΙ 
 
ΔΕΛΤΙΟ 18 (1 Φεβρουαρίου ως 21 Ιουνίου): ΕΜΒ = 63,9 %, ΑΝΕΜΒ. =36,1 % 
ΔΕΛΤΙΟ 19 (22 Ιουνίου ως 19 Ιουλίου): ΕΜΒ = 63,3 %, ΑΝΕΜΒ. = 36,7 % 
ΔΕΛΤΙΟ 20 (20 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου): ΕΜΒ = 69 %, ΑΝΕΜΒ. = 31 % 
................................................................. 
 
Στο τελευταίο δελτίο (αρ. 20) έχουμε πια την ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ αναλογίας μπολιασμένων/αμπόλιαστων στον γενικό πληθυσμό (69,9 % προς 30,1 %) με την αναλογία τους στους θανάτους (πάλι 69% προς 31%)! 
 
Αρα, από πλευράς θανάτων, είτε μπολιάστηκαν είτε όχι, ένα και το αυτό! 
 
Για να δείξει ένα εμβόλιο ότι κάτι βοηθάει, θα πρέπει ανάμεσα στους θανόντες, το ποσοστό των μπολιασμένων να είναι πολύ μικρότερο από το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό. Αν είναι περίπου το ίδιο, όπως εδώ, τότε δεν κάνει τίποτα. Αν μάλιστα είναι και μεγαλύτερο, τότε βλάπτει κιόλας. 
 
Οσον αφορά τώρα στην αναλογία των ΠΛΗΡΩΣ μπολιασμένων μεταξύ των θανόντων (που είναι 64%), είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό (που είναι μόλις 54%). 
 
ΕΠΙΛΟΓΟΣ 
 
Μέσα στις επόμενες μέρες, κανονικά θα πρέπει να βγεί το ΔΕΛΤΙΟ αρ. 21. 
 
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η αυξητική τάση των μπολιασμένων, τόσο σε νοσήσεις, όσο και θανάτους. 
Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα...» 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Η συγκεκριμένη ανάρτηση αν και αποτελεί αναδημοσίευση, υπέστη λογοκρισία από την Google και ως εκ τούτου επαναδημοσιεύθηκε με αλλαγμένες ορισμένες εκφράσεις που εμπίπτουν στην πολιτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.