Σελίδες

21 Αυγούστου 2021

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ....

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ …… ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΤΗ ΦΑΒΑ ………
 
Έτσι λοιπόν κι εγώ την πάτησα (τρόπος του λέγειν βρε παιδιά) σε κάποιες διακοπές στη Λευκάδα.
 
«Εφιάλτης στο δρόμο με τις λευκές» ή στο σήμερα, εφιάλτης στο ξενοδοχείο με τις σκάλες..............!!!!! 
 
Το ψάχνεις να είναι καθαρό, ok!!! 
Το ψάχνεις να είναι δίπλα στη θάλασσα, ok!!! 
Το ψάχνεις να είναι σε καλη τιμή, ok!!! 
Το ψάχνεις να είναι κάπως ήσυχο, ok!!! 
Το ψάχνεις να έχει κοντινές διαδρομές, ok!!! 
Το ψάχνεις να έχει και λίγη θέα, ok!!! 
 
Και κει που νομίζεις ότι βρήκες το ιδανικό κατάλυμα, φτάνεις, παρκάρεις και ξαφνικά βλέπεις ‘’τη Κύρου αναβαση’’, και αρχίζεις να τραγουδάς το stareway to heaven .........
 
50 παρά ένα σκαλιά, περίπου 5-6 φορές την ημέρα φίλοι μου, πάνω και κάτω, με 37-38 βαθμούς, μπαϊλντισμένος μετά το μπάνιο, φουσκωμένος μετά το φαγητό, κουρασμένος αργά το βράδυ .......... 
Άσε όταν φτάνεις και όταν φεύγεις που πρέπει να ξεκουβαλήσεις και τη μετακόμιση που έχουν κάνει οι τρεις γυναίκες της ζωής σου από την Αθήνα ......
 
— Ξυπνάω πάντα πρώτος νωρίς. Άντε ρε μπαμπά, διακοπές έχουμε, φέρε καμιά μπουγάτσα για πρωινό. Κορν φλέηκς με γάλα τρώμε και στο σπίτι ……. Να το πρώτο πάνω-κάτω. 
 
— Πάει 11:00 η ώρα, άντε για μπάνιο. Και μετά το μπαάο, …… οοοοοχι δεν θα πάμε κατ’ ευθείαν για φαγητό!!! Να γυρίσουμε να πλυθούμε γιατί χαλάει το δέρμα και το μαλλί από τα αλάτια και τον ήλιο …..(ποιο μαλλί ρε παιδιά …..). Να το δεύτερο πάνω-κάτω. 
 
— Γυρίζουμε, ανεβαίνουμε, ξεκουραζόμαστε …., άντε ρε μπαμπά, φέρε κάνα παγωτάκι ….. Θέλω κι εγώ ένα καφέ, άντε τρίτη φορά πάνω-κάτω ……. 
 
— Φτάνει βραδάκι, πεινάσαμε …., άντε τέταρτη φορά πάνω-κάτω (με γεμάτο το στομάχι …… και κουρασμένος από τη μέρα ολόκληρη) 
 
— Ε και στο ενδιάμεσο, όλο και κάτι θα θυμηθούνε. Γυναίκες είναι. Λίγο μπαμπάκι, τελειώσανε τα μωρομάντηλα, φέρε και καμιά σερβιέτα …… Να κι άλλη μια φορά πάνω-κάτω...
 
Τρελοκομείο σας λέω. Προετοιμασία για την Ολυμπιάδα και για το χρυσό…..(ποιος Πετρούνιας …..!!!)  
 
Το κινητό μου τρελάθηκε. Στην εφαρμογή Υγείας δεν με αναγνωρίζει. Πιστεύει ότι σίγουρα έχω πέσει σε ξένα χέρια που ‘ναι μαχαίρια και μου είπε ότι κάθε μέρα ανεβαίνω 11-12 ορόφους!!! Στο Empire State Building είμαι και κοντεύω να φτάσω στη κεραία και σαν άλλος King Kong θα βγω και θα σφαλιαρίζω ότι περνάει!!! 
 
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ……..!!!!) 
 
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ από το fb

2 σχόλια:

  1. Μέχρι πρόσφατα τα...
    αυστηρά ως τριόροφα
    σπίτια στη Λευκάδα

    δεν είχαν ασανσέρ...

    και στούς δρόμους της, έβλεπες
    παπούδες και γιαγιάδες με ποδηλατάκι...

    σα... νιούτσικα...

    μετά πήγε...
    -καθυστερημένα-
    η ανάπτυξη...
    ο τουρισμός...
    οι...παράδες...

    τα...γνωστά...
    ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαααα πολυ καλο ρε φιλε ...μονο που σε διαβασα κουραστηκα !
    Του χρονου στειλτες μονες τους κ πιασε αντισκηνο στον κηπο ...πιο καλα θα την βγαλεις
    Α ! κ που εισαι ;;; περαστικουλια στα ποδαρακια σου με τον θαυμασμο μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.