Σελίδες

20 Αυγούστου 2021

Νέοι, σε στρατεύσιμη ηλικία, που εγκατέλειψαν πατρίδα και γυναίκες…

“Πρόσφυγες” Αφγανοί, περιχαρείς στο αεροπλάνο της σωτηρίας. Φυσικά χωρίς τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Όλοι τους σε στρατεύσιμη ηλικία. Φυσικά δεν προστάτεψαν τήν πατρίδα τους από τούς Ταλιμπαν, αλλά προτίμησαν να φύγουν παρατώντας πατρίδα, γυναίκες και παιδιά στο έλεός τους. 
 
Κατά τον κ. Μαργαριτη Σχοινά και λοιπούς Ευρωπαίους, δικαιούνται φυσικά άσυλο και προστασία! 

Γιάννης Κουριαννίδης  

Τουρκικά Νέα

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ...iPhone Κ ΑΝΥΣΗΧΩ .....ΤΙ ΣΟΪ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ;;;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ...ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΝΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δαναέ μου το μπόλι τους είναι το Κοράνι και μάλιστα του Σουννιτικού Σαλαφιστικού φανατικού ισλάμ. Μην σας ξεγελούν τα πλαστικά τους χαμόγελα PLASTIC SMILE ... Ας εγκατασταθούν στην Ελλαδίτσα μας και δωρέαν I-Phone θα πάρουν και κατοικία και φως νερό τηλέφωνο και επίδομα κλπ παροχές... Διανοήθήκαμε εμείς οι Έλληνες αν τυχόν χρειαστεί (λέω) να πάμε σαν πρόσφυγες σε ισλαμικές χώρες ....; Θα μας βούλιαζαν προτού αποβιβαστούμε και αν κάποιο Χριστιανοί τυχόν αποβιβάζοντο σε πασσάλους θα βλέπαμε πολλά κεφάλια... Όπως στις σφαγές Ελλήνων και Αρμενίων του γενοκτόνου ισλαμιστή Αττατούρκ στην Μ. Ασία ....
    Σημείωσε ότι οι Χριστιανικές μειονότητες σε ισλαμικές χώρες προ 20 ετών ήταν γύρω στο 17%. Σήμερα δεν ξεπερνούν το 2-3% και είναι υπό εξαφάνιση, όπως στη Τουρκία 0% ...
    Η διαπρεπής διεθνής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo προφητικά γράφει... "Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή". ( Και όχι το ισλάμ)

    Το Κοράνι προστάζει .... ( Θα σου φέρω ένα μεταφρασμένο κοράνι κάποια στιγμή ... το μελέτησα όλο με τις αιματόβρεκτες εντολές του Μωάμεθ .... Χμ...)

    π.χ.
    – «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανούς και Εβραίους) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι μουσουλμάνοι καλούνται να αποφεύγουν τις φιλικές σχέσεις με τους «άπιστους» και αντίθετα πρέπει να προσπαθούν, όπως φανερά και υπογέιως δημιουργούν όσο περισσότερο κακό σε αυτούς δηλ. τους Χριστιανούς ....( Ουκ ολίγα δεινά διαπράτουν σήμερα εν Ελλάδι)
    Και κατά την άποψη των νεοταξιτών ταγών μας .. εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να τους "ενσωματώσουμε"... Στην Κύπρο έχουμε μια λαογραφική παροιμία... Ο ΝΟΥΡΟΣ (ΟΥΡΑ) ΤΟΥ ΣΙΥΛΛΟΥ (ΣΚΥΛΛΟΥ) ΕΝ (ΔΕΝ) ΙΣΙΩΝΕΙ..ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Σε καλάμι βάλαν την ουρά του 10 χρόνια...όταν το βγάλανε καμπύλη έγινε πάλι...

    Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως μέσα στο Κοράνι οι προτροπές μίσους και βίας κατά των Χριστιανών επαναλαμβάνονται μονότονα σε κάθε σούρα».

    Στις 24 Νοεμβ. 2019 ο Θάνος δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό άρθρο προφητικό, για την σημερινή και μελλοντική μας κατάντια, που σε λίγο χιλιάδες Έλληνες θα γίνουν άποροι πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο και θα ικετεύουν τους ισλαμιστές εισβολείς για ένα πινάκιο φακής .... Ίσως αφυπνισθούμε και το αποφύγουμε προτού είναι αργά...
    ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… koukfamily.

    ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟ ΦΙΛΕΥΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Κ@@Ο φύλαγε...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Αφγανιστάν)
    Εθνικό σύνθημα: لا إله إلا الله محمد رسول الله‬
    Προφέρεται:"Λα ιλαχά ιλλά λ-Λαχ, Μουχαμαντούν ρασουλού λ-Λαχ"
    «Δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από τον Αλλάχ, ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ»

    Καλωσορίστε λοιπόν, τους νέους εισβολείς δήθεν Αφγανούς πρόσφυγες που είναι στην πλειοψηφία ΤΑΛΙΜΠΑΝ με νταούλια και ζορνέδες, μέσω του Δούρειου Ίππου συμμάχου τους ομόδοξης Τουρκίας που τους έτεινε χείρα φιλίας και συμμαχίας.... ΚΑΙ ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
    ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ....ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Κ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.