Σελίδες

3 Αυγούστου 2021

ΗΠΑ - Εργαζόμενοι στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης δωροδοκούνται για να δημοσιεύουν, αντιγράφοντας λέξη προς λέξη προειδοποίηση του σεναρίου της «Μετάλλαξης Δέλτα»

30 Ιουλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Ethan Huff στο CorruptionNews εδώ: https://tinyl.io/4XMs
 
Μετάφραση Απολλόδωρος 
 
Σε μια προσπάθεια να πείσει περισσότερους Αμερικανούς ότι η "παραλλαγή δέλτα" του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19) είναι ένα πραγματικά σοβαρό πράγμα που πρέπει όλοι να φοβόμαστε, το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα δωροδοκεί τώρα τους εργαζόμενους στον τομέα της ιατρικής για να τουιτάρουν λέξη προς λέξη ιστορίες "τρόμου" για το πώς τα επείγοντα περιστατικά κατακλύζονται από ασθενείς με τον κινεζικό ιό. 
 
Ένα σενάριο που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά στο Twitter έχει ως εξής: 
"Μόλις έφυγα από τα επείγοντα περιστατικά. 
Επιστρέψαμε επίσημα στο να μας τσακίζει ο COVID-19. 
Η Delta Variant (μετάλλαξη) οργιάζει και είναι ΠΟΛΥ πιο μεταδοτική από τον αρχικό ιό. 
Το 99% των εισακτέων μας στη ΜΕΘ ΔΕΝ είχαν λάβει το εμβόλιο. 
Σχεδόν ΟΛΟΙ τους εύχονται να το είχαν κάνει". 
 
Αυτό το μήνυμα δημοσιεύτηκε από κάποιον με το όνομα "Sam Ghali, M.D.", καθώς και από έναν άλλο με το όνομα "Terry", έναν άλλο με το όνομα "Alex West" και έναν ακόμη με το όνομα "Julia Song". Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα ήταν πανομοιότυπο, υποδηλώνοντας ότι οι ευαγγελιστές της γρίπης Wuhan είναι εντελώς απελπισμένοι να πείσουν περισσότερους ανθρώπους να "εμβολιαστούν". 
 
Κανείς δεν φοβάται την "παραλλαγή Δέλτα", επειδή φαίνεται να υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο και στα στόματα των κυβερνητικών αξιωματούχων. Στην πραγματική ζωή, δεν υπάρχει κανένα ίχνος της γρίπης Fauci - εκτός, φυσικά, από εκείνους που εμβολιάστηκαν και τώρα διαδίδουν την κινεζική ασθένεια μεταξύ τους. 
 
Αυτοί οι εμβολιασμένοι "υπερ-διαδότες" είναι τώρα η πραγματική πανδημία, αφού τα σώματά τους έχουν μετατραπεί σε εργοστάσια πρωτεϊνών αιχμής. Εν τω μεταξύ, οι ανεμβολίαστοι με υγιές ανοσοποιητικό σύστημα ζουν τη ζωή τους κανονικά, εντελώς χωρίς μάσκες. 
Αν είστε ανεμβολίαστοι, παραμείνετε έτσι. 
 
Η αλήθεια είναι ότι οι πιο υγιείς άνθρωποι στην Αμερική σήμερα είναι εκείνοι που είπαν όχι στα πειραματικά εμβόλια και συνέχισαν να υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα με φυσικό τρόπο με πράγματα όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη D, το πράσινο τσάι, ο ψευδάργυρος και η κερκετίνη. Αυτοί που τώρα αρρωσταίνουν είναι εκείνοι που πήραν το εμβόλιο και κατέστρεψαν το σώμα τους για πάντα. 
 
Θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να εκδηλωθεί πλήρως αυτό, καθώς φαίνεται να υπάρχει μια περίοδος "επώασης" μετά την ένεση για πολλούς ανθρώπους, αλλά σύντομα θα φανεί ότι οι εμβολιασμένοι ξεγελάστηκαν από το σύστημα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα πιέζει να εμβολιαστούν όλοι με "ταχύτητα δίνης". 
 
Ο χάρτινος πύργος καταρρέει ήδη, όμως, καθώς ακόμη και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) παραδέχονται τώρα ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι "μεταδίδουν" τον ιό σε άλλους. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι φέρουν επίσης υψηλότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους ανθρώπους, όπως αποδεικνύεται. 
 
Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν μεγάλο πρόβλημα. Πολλοί από αυτούς θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια, και όσοι επιβιώσουν θα προσβληθούν από μια ζωή με προβλήματα υγείας για τα οποία θα χρειάζονται τακτικά "αναμνηστικά" εμβόλια αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί. 
 
Πολλοί άνθρωποι που εξαπατήθηκαν και έκαναν εμβόλια έρχονται τώρα σε αυτή τη σκληρή συνειδητοποίηση, και είναι κατανοητό ότι τους εξοργίζει. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αντί να κατηγορούν τους εαυτούς τους ότι ήταν ηλίθιοι, κατηγορούν αντίθετα τους ανθρώπους που απλώς είπαν όχι σε αυτά τα πειραματικά φάρμακα από την αρχή. 
 
Πολλά από αυτά τα εξοργισμένα εμβολιασμένα ζόμπι απαιτούν επίσης τώρα να αναγκαστούν όλοι οι άλλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί να εμβολιαστούν όπως ακριβώς έκαναν και αυτοί. Αυτό, λένε, θα επιφέρει μια δίκαιη και ίση έκβαση της ασθένειας και του θανάτου - μια "γενοκτονία της αγέλης", αν θέλετε. 
 
"Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν είναι τώρα μόνο οι υπερ-διαδότες, αλλά αποδεικνύεται επίσης ότι είναι και οι "υπερ-αναπαραγωγοί" των παραλλαγών του εμβολίου", προειδοποιεί ο Mike Adams, ο Health Ranger. 
_______________________ 
 
Πηγές για το άρθρο αυτό είναι οι εξής:  
MillNews.com 
NaturalNews.com 
_______________________
 
Δικτυογραφία: 
Health care workers being BRIBED to post scripted, word-for-word copycat warnings over “delta” variant 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ Κ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.