Σελίδες

27 Αυγούστου 2021

Ο θάνατος του Άκη.... και ο Σημίτης

ράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
 
Ακούω από το πρωί τα βοθροκάναλα με τις διάφορες δημοσιογραφικές πασοκίλες τους, δημοσιοκάφρους που πλούτισαν χοντρά από τα αποκλεμμένα του Πασοκ, να επαναλαμβάνουν μονότονα την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ. Ότι δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος παρέβη τις αρχές και τις αξιές του ΠΑΣΟΚ! Του μεγαλύτερου ληστρικού οργανισμού που έχει δημιουργηθεί στην χώρα και ο οποίος άλλαξε όνομα για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί! 
 
Ο Τσοχατζόπουλος απλώς υπήρξε ο μόνος που τιμωρήθηκε, έστω και μερικώς, για την συνεχή, άπληστη, αχαλίνωτη και ξετσίπωτα φανερή ληστεία του δημοσίου χρήματος που διέπραττε το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον από το 1984 και μετά. Και η οποία ληστρική δραστηριότητα εκτοξεύτηκε, όταν την ηγεσία του ανέλαβε ο τάπερμαν της Μαλβίνας, ο αρχιερέας της διαπλοκής, όπως εύστοχα τον έχει χαρακτηρίσει ο Καραμανλής, ο Σημίτης. 
 
Αυτήν την πραγματικότητα προσπαθούν να ωραιοποιήσουν αυτοί που έφαγαν τα αποκλεμμένα του ΠΑΣΟΚ με τις συμπαθητικές αναφορές στον Άκη, που στο τέλος της ζωής του και καλά εξώκειλε και δεν έμεινε πιστός στον σοσιαλισμό, όπως ο Σημιτής. Αυτό είναι το νόημα των βοθροκάναλων.... Όχι ένας καλός λόγος για τον αποθανόντα, αλλά η αποκατάσταση του αρχιερέα της διαπλοκής... του σοσιαληστή Σημίτη...

1 σχόλιο:

  1. Πολλοί "άσπονδοι φίλοι" του, που ευργετήθηκαν από αυτόν, θα αποφύγουν να πουν επώνυμα ένα έστω Καλό ταξίδι και ούτε καν στην κηδεία θα παρευρεθούν μην τυχόν και στιγματισθούν... και αποκαλυφθούν...
    Και το ότι πήρε μυστικά μαζί του αυτό έπρεπε να εκτιμηθεί ειδικά από αυτούς που κάλυπτε .... (Βέβαια κάποιοι ας μην κοιμούνται ήσυχοι, διότι φήμες λένε ότι πολλά αποκαλυπτικά έγγραφα υπάρχουν κάπου φυλαγμένα ... κάπου ... στο εξωτερικό...)
    Εάν συγκεκριμένοι γνωστοί, άγνωστοι τον παρέσυραν και έπραξε ότι έπραξε επ΄ ωφελεία τους, ο Θεός να τον κρίνει και ίσως τον συγχωρέσει και αναπαύσει. Πλήρωσε τις αμαρτίες ΟΛΩΝ. Τον εγκατέλειψαν άπαντες οι εγκέφαλοι του εγκλήματος και μάλλον αυτό ίσως τον εξιλεώνει. Ο θάνατος του η ζωή τους με τα κλεψιμαίϊκα τους.
    Σημειώνω ότι δεν είμαι πολιτικοποιημένος, αλλά λέω πάντα τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη ....για τους πάντες....

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.