Σελίδες

23 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ μέσα σε 5 μέρες . Οι βόρειοι γείτονες αυλίζουν Αφγανούς και θα λένε ότι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγ. Αλέξανδρου - ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Είμασταν οι πρώτοι που κατανοήσαμε και καταγγείλαμε την ρεμούλα νέας ιστορικής παραποίησης με άλλες μεθόδους μέσα στην εν δυνάμει προσφυγική κρίση.
Οι φωνές έρχονται από την γειτονική Βουλγαρία και μας επιβεβαιώνουν.
 
21 Αυγούστου 2021 
 
 
πριν 5 μέρες στις 16 Αυγούστου του 2021 επισημαίνουμε:  
" Μέσα στην πόλη των Σκοπίων θέλουν να φιλοξενήσουν Αφγανούς πρόσφυγες για να λένε ότι αυτοί είναι απόγονοι από τους στρατιώτες του Μεγ. Αλεξάνδρου."  
 
τι ακούσαμε και τι γράψαμε...  
" Γιατί τόσα χρόνια δεν έδειξαν το ίδιο και με τους άλλους πρόσφυγες ενδιαφέρον; 
Όλα είναι ένα μεγάλο κόλπο που εξυφάνθηκε μέσα στην τραγωδία της Καμπούλ δια χειρός των δυτικών που ευλόγησαν αυτό το μόρφωμα στα βόρεια σύνορά μας με στόχο την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας. 
 
Παλαιότερα οι Σκοπιανοί πήγαιναν στο Αφγανιστάν και αναζητούσαν στις φυλές εκείνες που λογίζονται ως απόγονοι των στρατιωτών του Μεγ. Αλεξάνδρου λέγοντας τους ότι και αυτοί είναι απόγονοι του Μεγ. Βασιλιά. 
 
Τώρα αυτό το σκηνικό που στήθηκε με τους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν προσπαθούν να το εκμεταλλευθούν παραποιώντας ακόμα μια φορά την ιστορία. 
 
Λάβετε τώρα τα μέτρα σας, απαιτήστε από αυτούς που κ ακόμη και την επίπλαστη συμφωνία των Πρεσπών την έκαναν κουρελόχαρτο. 
Σας τα είπα ώστε να μην έχω καμιά ευθύνη για αυτό που πάει να γίνει"  
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ .
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ Κ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΛΩΣΣΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.