Σελίδες

29 Ιουλίου 2021

Pfizer & Moderna – κορονοϊός: Δοκιμές για εμβόλιο για παιδιά 5-11 ετών. Κάνουν μικρά παιδιά που ΔΕΝ κινδυνεύουν από τον ιό πειραματόζωα....

Κλινικές δοκιμές σε παιδιά ηλικίας πέντε έως έντεκα ετών ξεκίνησαν οι εταιρείες Pfizer και Moderna, σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times». Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έρχεται ύστερα από αίτημα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Η παρότρυνση για τις κλινικές δοκιμές στην ηλικιακή αυτή κατηγορία γίνεται για να βοηθήσει στον εντοπισμό περιπτώσεων σπάνιας καρδιακής φλεγμονής που έχουν παρουσιαστεί σε άτομα κάτω των 30 ετών τα οποία έχουν πλήρως εμβολιαστεί (έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου Covid).
 
Σε δηλώσεις της στον ιστότοπο «CNET», η εταιρεία Pfizer παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε τις κλινικές δοκιμές σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών στις 8 Ιουνίου και σε παιδιά κάτω των 5 ετών στις 21 Ιουνίου. Η μελέτη περιλαμβάνει έως και 4.500 συμμετέχοντες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Φινλανδία, την Πολωνία και την Ισπανία, σύμφωνα με τον αμερικανικό φαρμακευτικό κολοσσό. Τα αρχικά αποτελέσματα για την ηλικιακή ομάδα 5 έως 11 ετών αναμένονται τον Σεπτέμβριο και τα δεδομένα για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών, καθώς και 6 μηνών έως 2 ετών, προς το τέλος του έτους.
 
Η Moderna άρχισε να συγκεντρώνει εθελοντές της ηλικιακής αυτής κατηγορίας τον περασμένο Μάρτιο και επιβεβαίωσε στον ιστότοπο CNET ότι ξεκινά τις κλινικές δοκιμές σε παιδιά ηλικίας πέντε έως 11 ετών. Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ενέκρινε το εμβόλιο της Moderna κατά της COVID για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών. Όταν ξεκίνησαν οι μελέτες, οι δύο εταιρείες Pfizer και η Moderna συμπεριέλαβαν τρεις χιλιάδες παιδιά, ηλικίας από 5 έως 11 ετών. Ωστόσο, οι εταιρείες καλούνται τώρα να διπλασιάσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας.  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δεν έχουν ιερό και όσιο τα τομάρια της Νέας Τάξης....
Και συνεχίζετε όλοι σας (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί και ιερείς) να τους στηρίζετε....
Θερμά σας παρακαλούμε ελάτε στα συγκαλά σας.... πριν αρχίσουν να ανοίγουν κεφάλια...
Παίξατε με την υγεία των ηλικιωμένων... Παίξατε με την υγεία των μεσηλίκων...
Παίξατε με την υγεία των νέων μας.... Παίξατε με την υγεία των εφήβων μας....
Και τώρα τι θέλετε ρε καθάρματα;
Ο ίδιος ο νεοταξικός ΠΟΥ είπε ότι δεν ενδείκνυτε η χρήση μάσκας για παιδιά κάτω των 12 ετών κι όμως η Νίκη Μπίλντεμπεργκ και το κάθαρμα ο Κούλης αποφάσισαν να βάλουν στα παιδιά μας (από τα νημιαγωγεία!!!!) μάσκες και να τους δημιουργήσουν ψυχικά τραύματα... την στιγμή που οι υποκριτές για άλλα θέματα (και καλά) ενδιαφέρονταν για την ψυχική τους υγεία....
Γονείς μην αφήσετε τα βλαστάρια σας στα χέρια των δολοφόνων....
Προστατέψτε τα...
Σύνομτα θα αρχίσει ο εκβιασμός και να ξέρετε ότι αρχικά θα έχει σαν στόχο εσάς τους ίδιους....
Θα σας λένε εμβολιαστείτε εσείς αν δεν θέλετε να είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά σας....
Αντισταθείτε όπως μπορείτε ...
Ο φασισμός τους δεν θα περάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.