Σελίδες

20 Ιουλίου 2021

Το προδωμένο παλικάρι στα χέρια των Τουρκομογγόλων εισβολέων.

Δυό φωτογραφίες με Έλληνα αιχμάλωτο κατά τήν διάρκεια τής εισβολής τών Τούρκων το 74 στήν Κύπρο.
 
Η ταυτότητα τού είναι άγνωστη! Φαίνεται νάναι Καταδρομέας Κύπριος ή Ελλαδίτης.
Φαίνεται επίσης μέ πόση αξιοπρέπεια αντιμετωπίζει το μαρτύριο χωρίς νά σκύβει ούτε μιά στιγμή τό κεφάλι.
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΝΗΜΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.