Σελίδες

31 Ιουλίου 2021

Το Μαράκι και το νεοταξικό μπουμπούκι.....

Αριστερά είναι το Μαράκι, σερβιτόρα στο επάγγελμα, παίρνει κανένα 800άρι το μήνα γιατί δουλεύει σε καλό μαγαζί και έχει και tips.
 
Ο γυναικολόγος της, της είπε να μην κάνει το εμβόλιο. Πληρώνει από την τσέπη της 120 ευρώ το μήνα rapid και self test.
 
Προσέχει τις αποστάσεις και τηρεί τα μέτρα ασφαλείας όσο μπορεί. Για να πάει διακοπές πρέπει να κάνει rapid test για να εξακριβωθεί ότι δεν φέρει τον ιό.
 
Δεξιά είναι ένας υπουργός, παίρνει 10.000 ευρώ το μήνα. Είναι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά φέρει τον ιό και μετά τον εμβολιασμό. Μπορεί όμως να ταξιδέψει παντού χωρίς κανένα επιπλέον τεστ ή αποδεικτικό ότι δεν νοσεί.. Μεταφέρει παντού τον ιό νόμιμα.. 
 
Δεν τήρει αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας γιατί έχει κάνει το εμβόλιο. 
Σκεφτείτε τώρα εσείς ποιος από τους δύο έχει στοχοποιηθεί από το σύστημα ως ανεύθυνος και ποιος σαν υπεύθυνος για τη διασπορά του ιού.

πηγή Τζαρδή Ιωάννα (facebook)

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΡΙΟ ΚΛΠ ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΝΗΣΙΑΣ !!! ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.