Καλό το «παραμύθι» με την μετάλλαξη Δέλτα (ινδική) αλλά δεν έχει δράκο, καθώς τα νέα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν πως η θνητότητα της είναι ελάχιστη.
Συγκεκριμένα η μετάλλαξη Δέλτα, η οποία αφορά πλέον το 99% των θετικών γονιδιακών διαγνώσεων των νέων περιστατικών στην Βρετανία, έχει θνητότητα περίπου 0,2%, δηλαδή... 10 φορές μικρότερη από της Βρετανικής που είναι 1,9%.
Πρόκειται για μια μετάλλαξη την οποία χρησιμοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες οι «ειδικοί» για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες πως... «θα πεθάνουν εάν δεν εμβολιαστούν», παρόλα αυτά τα στοιχεία τους εκθέτουν.
Από την πρώτη ημέρα στο pronews.gr είχαμε αναφέρει τα στοιχεία που έδειχναν πως η μετάλλαξη Δέλτα είναι λιγότερο θανατηφόρα από τον αρχικό κορωνοϊό και πλέον επιβεβαιωνόμαστε καθώς στην Βρετανία έχει μολυνθεί ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού (περίπου 230.000 πολίτες) με την ινδική μετάλλαξη και άρα μπορούμε να βγάλουμε πιο σίγουρα συμπεράσματα.
Όπως αναφέρει ο γιατρός Δημήτρης Γάκης σε ανάρτηση του «η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετάλλαξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%)».
«Η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετάλλαξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%)».
«Στους άνω των 50 ετών με Ινδική (1,8%) η θνητότητα είναι 9 φορές ψηλότερη από τους κάτω των 50 (0.02%) ενώ η θνητότητα στους >50 με Ινδική (1,8%) είναι 2,6 φορές μικρότερη από τους >50 με Βρετανική (4,8%)».
Ο γιατρός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν λιγότερο από την ινδική μετάλλαξη σε σύγκριση με την βρετανική που κυριαρχούσε και στην Ελλάδα μέχρι πρότινος και αντικαθίσταται προοδευτικά από την ινδική».
Επιπλέον «η θνητότητα αυξάνει στο σύνολο των εμβολιασμένων με δύο δόσεις, στο 0,77%, ενώ η θνητότητα των ανεμβολίαστων με την Δέλτα (ινδική) είναι μόλις 0,14% (δηλαδή 5 φορές μικρότερη)! Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο τεχνικό δελτίο της 25ης Ιουνίου, και 5 ης Ιουλίου», προσθέτει ο Δ.Γάκης.
Ο γιατρός Δ.Γάκης τονίζει πως «οι ανεμβολίαστοι, όμως, άνω των 50 ετών με ινδική, έχουν υπερτριπλάσια θνητότητα από τους εμβολιασμένους (ισχυρή ένδειξη)».
Και καταλήγει στο συμπέρασμα πως «το εύρημα αυτό, προς μεγάλη έκπληξη, δεν επιβεβαιώνει, το νεοφυές επιχείρημα, ότι το εμβόλιο ελαττώνει τον κίνδυνο θανάτου σε όλες τις ηλικίες. Από την βρετανική μελέτη φαίνεται όφελος μόνο στους άνω των 50 ετών. Επομένως επιβεβαιώνεται η άποψη μου (και πολλών άλλων) ότι πρώτιστος στόχος πρέπει να είναι οι ηλικιωμένοι και όχι τα παιδιά».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.