Σελίδες

26 Ιουνίου 2021

O ανθελληνικός ANT1 μετά την προσφώνηση των Σκοπίων ως "Β. Μακεδονία" στο EURO 2020, και των σκοπιανών παιχτών ως "Μακεδόνων" αλλάζει το όνομα του Μακεδονία TV.

Σε Neon TV μετονομάζεται το Μακεδονία TV του ομίλου ΑΝΤ1, μετά από 31 χρόνια λειτουργίας. Κι αυτό είναι μία μόνο από τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στο κανάλι, καθώς ο ΑΝΤ1 στοχεύει σε μία γενικότερη «μετάβαση» του εν λόγω σταθμού στη σύγχρονη εποχή προκειμένου να προσεγγιστεί νεανικότερο κοινό. 
 
Το Neon TV θα εμπλουτιστεί με πολλές ξένες σειρές που χαίρουν της προτίμησης των νεότερων ηλικιακά ομάδων αλλά και με νεανικό ενημερωτικό πρόγραμμα στα πρότυπα του VICE. 
 
Η επίσημη ανακοίνωση έλαβε χώρα μερικές ώρες πριν, με το πρώτο teaser της νέας εποχής του σταθμού.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δυστυχώς το τηλεοπτικό κανάλι ANT1 και ακριβέστερα η διοίκησή του, παραπαίουν σε προδοτικές πλέον ατραπούς μέσα στην μανία τους να γίνουν αρεστοί στους χρηματοδότες τους, δηλαδή το ανθελληνικό και προδοτικό κράτος...
 
Φαίνεται ότι τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές λόγω των οποίων τα κονομάνε από τις διαφημίσεις, δεν τους έχουν και σε πολύ μεγάλη υπόληψη...
Ετσι ενώ καθ' ομολογίαν και κατά συντριπτική πλειοψηφία οι Ελληνες διαφωνήσαμε με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που παραχώρησε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανοβούλγαρους και ταυτόχρονα αναγνώρισε ως "μακεδονική" την σλαβική γλώσσα τους και ως "μακεδονικό" έθνος τον λαό τους, ο ΑΝΤ1 προτίμησε να αποκαλεί στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EURO 2020, τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" όπως δηλαδή επιθυμούν οι προδότες (δεξιοί κι αριστεροί) στην Ελλάδα και οι ξένοι της UEFA. Μάλιστα σε πρόσφατο αγώνα ακούστηκε και ο παρουσιαστής/εκφωνητής να αποκαλεί τους παίκτες της ομάδας των Σκοπίων ως "Μακεδόνες"!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από αυτά ένα νέο κτύπημα κατά της Μακεδονίας μας έρχεται να προστεθεί με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό του θυγατρικού τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV. Μετονομάζεται σε NEON TV εξαφανίζοντας την λέξη "Μακεδονία" που προφανώς ενοχλεί τα αυτιά τους....

Απομένει σε όλους εμάς τους τηλεθεατές να πούμε την τελευταία λέξη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.