Σελίδες

22 Ιουνίου 2021

Τρελαίνεται ο κόσμος: «Παρακαλώ την κατανόησή σας- Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί»

Στην Βαυαρία, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων φρόντισε να προκαλέσει θόρυβο, από την ανάποδη! Στην βιτρίνα του καταστήματος υπάρχει μία επιγραφή που λέει:
«Παρακαλώ την κατανόησή σας – Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί».
 
Ο καταστηματάρχης κ. Schuler αιτιολόγησε την ενέργειά του: 
«Νιώθουμε άβολα με άτομα που έχουν εμβολιαστεί». 
 
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες της ανακοίνωσης προκάλεσαν διαμάχη, αλλά έλαβαν και υποστήριξη. Σύμφωνα με τον Schuler, αυτό δείχνει πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτό, καθώς πολλοί πολίτες αντιδρούν στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και θέλουν να δείξουν πως μοιάζει αυτό από την ανάποδη. Άλλωστε όπως ένα καταστηματάρχης θα μπορεί να μην επιτρέπει στην είσοδο σε ανεμβολίαστους, το ίδιο θα μπορούσε να πράξει ένας άλλος σε εμβολιασμένους. 
 
«Εάν το παραδοσιακό κατάστημα ενδυμάτων στην Βαυαρία δεν επιτρέπει σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί την είσοδο, θα έχει πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετά άλλα παρόμοια μαγαζιά. Και πολύ σύντομα θα υπάρχουν αρκετά άτομα που θα έχουν εμβολιαστεί. Προφανώς οι ιδιοκτήτες σκέφτονται να εγκαταλείψουν την επιχείρησή τους», γράφει ένας χρήστης στο Twitter. 
 
Ένας άλλος χρήστης ήταν της γνώμης ότι η πολιτική μέτρων περιορισμού κατάφερε να διαιρέσει την κοινωνία: «Η πολιτική του COVID στο τρελοκομείο της Γερμανίας έκανε καλή δουλειά ως προς την διαίρεση της κοινωνίας. Καλύτερη από την ψηφιοποίηση».
 

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΧΑ...πλακα θα εχουμε κ εδω σε λιγο καιρο .... οπως χωριζανε σε καπνιζοντες κ μη, το ιδιο θα γινει κ τωρα με τα μπολια ...αλλα το μπερδεμα θα ειναι κ ποσοι απο τους μεν ή τους δε, καπνιζουν ή οχι !!
    ΑΡΑ ΣΤΑ 4 ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ Κ ΕΝΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ...και μετα με φιμωτρα τους υπολοιπους !
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.