Σελίδες

11 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: Το Τέξας απαγορεύει δια Νόμου στις επιχειρήσεις να απαιτούν "διαβατήρια εμβολιασμού"

9 Ιουνίου 2021 Δείτε το άρθρο του Ethan Huff στο Natural News εδώ: https://tinyl.io/4Fjt [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
(Natural News) Ο κυβερνήτης Greg Abbott του Τέξας υπέγραψε νομοσχέδιο που απαγορεύει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και κυβερνητικούς φορείς να απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού για τον κορονοϊό Wuhan (Covid-19).
 
Τώρα που η Πολιτεία του Lone Star είναι "ανοιχτή 100%", ο Abbott ανακοίνωσε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter ότι το επόμενο βήμα ήταν να διασφαλιστεί ότι: "έχετε την ελευθερία να πηγαίνετε όπου θέλετε χωρίς περιορισμούς". 
 
Τον Μάρτιο, ο Abbott τερμάτισε όλα τα Απαγορευτικά (lockdowns) και τις εντολές μάσκας, επαναφέροντας ουσιαστικά την πολιτεία του Τέξας ως επί το πλείστον στην κατάσταση που ήταν πριν από την PLANdemic (ψευτοπανδημία). 
 
Το μόνο που απέμενε ήταν να σταματήσει τους ιατρικούς φασίστες που προσπαθούν να κάνουν πράξη τα "διαβατήρια εμβολίων". Τα καλά νέα είναι ότι αποτυγχάνουν, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, καθώς ακόμη και οι ακροαριστερές πολιτείες συνειδητοποιούν ότι οι υποχρεωτικές ενέσεις είναι αντιδημοφιλείς τόσο στους Ρεπουμπλικάνους όσο και στους Δημοκρατικούς. 
 
"Καμία επιχείρηση ή κυβερνητική οντότητα δεν μπορεί να απαιτήσει από ένα άτομο να παράσχει διαβατήριο εμβολίου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το εμβόλιο ως προϋπόθεση για τη λήψη οποιασδήποτε υπηρεσίας ή την είσοδο σε οποιοδήποτε μέρος", αναφέρει η νομοθεσία. 
 
Γνωστό ως SB 968, το νομοσχέδιο καλύπτει πολλές άλλες πτυχές μιας καταστροφικής κατάστασης δημόσιας υγείας και της σχετικής ετοιμότητας και αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας. Εγκρίθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο ομόφωνα και ψηφίστηκε από την πολιτειακή Βουλή των Αντιπροσώπων με ψήφους 146-2 αργότερα τον Μάιο. 
 
Με άμεση ισχύ, οι επιχειρήσεις του Τέξας "δεν μπορούν να απαιτούν από έναν πελάτη να προσκομίσει οποιοδήποτε έγγραφο που να πιστοποιεί τον εμβολιασμό του πελάτη κατά του COVID-19 ή την ανάρρωση μετά τη μετάδοση κατά την είσοδο, την πρόσβαση ή τη λήψη υπηρεσιών από την επιχείρηση". 
 
Προκειμένου να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην πολιτεία του Τέξας, όλες οι εταιρείες πρέπει να συμμορφώνονται με το νόμο, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού λουκέτου. 
 
"Οι κρατικές υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για διάφορους επιχειρηματικούς τομείς μπορούν να απαιτούν από τις επιχειρήσεις να συμμορφώνονται με τον νέο νόμο ως προϋπόθεση για να τους επιτραπεί να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στο Τέξας", ανέφεραν οι Epoch Times. 
 
"Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο δεν θα μπορούν να συνάψουν κανένα κρατικό συμβόλαιο και δεν θα είναι επιλέξιμες για να λάβουν επιχορήγηση". 
 
Η Carnival Cruise Line λέει ότι θα εξακολουθήσει να απαιτεί απόδειξη εμβολιασμού επειδή αυτό είναι που "περιμένουν οι επισκέπτες".
 
Οι επιχειρήσεις του Τέξας θα εξακολουθήσουν να μπορούν να εφαρμόζουν άλλα πρωτόκολλα μόλυνσης από τον Κινέζικο Ιό, αν το επιλέξουν, αρκεί να ευθυγραμμίζονται με τους πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους που διέπουν την προστασία της "δημόσιας υγείας". 
 
Οι επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτή την οδό θα αποκλειστούν από τη λήψη οποιασδήποτε δημόσιας χρηματοδότησης, ωστόσο δεν θα εξακολουθήσουν να μπορούν να απαιτούν διαβατήρια εμβολίων σε καμία περίπτωση. 
 
Η εταιρεία Carnival Cruise Line, η οποία δραστηριοποιείται από το λιμάνι του Galveston, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι κατευθυντήριες γραμμές των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) καθιστούν πολύ δύσκολο να φιλοξενήσουν ανεμβολίαστους επιβάτες, οπότε τα διαβατήρια εμβολίων θα εξακολουθήσουν να απαιτούνται. 
 
"Οι τρέχουσες απαιτήσεις του CDC για κρουαζιέρες με ανεμβολίαστους επισκέπτες θα καταστήσουν πολύ δύσκολο να προσφέρουμε την εμπειρία που περιμένουν οι επισκέπτες μας", επιμένει η Carnival, προσθέτοντας ότι σχεδιάζει να επαναφέρει τη λειτουργία μόνο για τους εμβολιασμένους επιβάτες από τις 3 Ιουλίου. 
 
Το CDC έχει διατάξει ότι εάν τα κρουαζιερόπλοια πρόκειται να λάβουν πιστοποιητικό απόπλου υπό όρους για προσομοιωμένα ("δοκιμαστικά") ταξίδια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού Wuhan (Covid-19), τότε οι εθελοντές επιβάτες τους πρέπει να αποδεικνύουν ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να προσκομίζουν γραπτή τεκμηρίωση ότι ο επιβάτης δεν έχει ιατρικές παθήσεις που ενέχουν υψηλό κίνδυνο μόλυνσης από τον κινεζικό ιό. 
 
Αυτόν τον τελευταίο όρο φαίνεται να αγνοεί η Carnival στην προσπάθειά της να αφήνει μόνο εμβολιασμένους επιβάτες να ταξιδεύουν στα πλοία της. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: Ας ξεκινήσουν οι αγωγές κατά της Carnival για ιατρικές διακρίσεις. 
 
Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με τον κορονοϊό Wuhan (Covid-19), φροντίστε να επισκεφθείτε το Pandemic.news. 
 
Πηγές για το άρθρο αυτό είναι οι εξής:  
 
 
Δικτυογραφία: 
Texas prohibits businesses from requiring “vaccine passports” – NaturalNews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.