Σελίδες

11 Ιουνίου 2021

Γέρων Γεώργιος: "ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ" (βίντεο)

από το κανάλι Vassilis Kostoulas
 
Συνέντευξη του Γέροντος Γεωργίου Αλευρά σχετικά με τις αιτίες που ο σημερινός κόσμος έχει φθάσει σε αυτή την αδιέξοδη κατάσταση. Ο Γέροντας Γεώργιος στηλιτεύει την φιλαργυρία, ως την βασική αιτία και πηγή όλων των κακών, κάτι το οποίο χτύπησε ο Χριστός πριν εισέλθει στο Πάθος Του. Η προδοσία του Ιούδα, ο θάνατος του Ανανία και της Σαπφείρας, η σύγχρονη ειδωλολατρία του χρήματος και ο σημερινός κόσμος που πιστεύει στο χρήμα παρά στον Χριστό, είναι τα σημεία αναφοράς του π.Γεωργίου, ο οποίος προσθέτει ότι ο Θεός επιτρέπει τις δοκιμασίες που ζούμε, αλλά και που σύντομα θα έρθουν χειρότερες, για ένα κοσκίνισμα του λαού Του, όπως ακριβώς τα έχουν αναφέρει οι Άγιοι της Ορθοδοξίας στις Προφητείες τους. Μπορεί ο διάβολος να θέλει να επιβάλλει τη δική του νέα τάξη πραγμάτων, αλλά στο τέλος ο Χριστός θα κυριαρχήσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.