Σελίδες

27 Ιουνίου 2021

Ο Ολυμπιακός έπαθε… Μητσοτάκη. Μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει στο γήπεδο! (απέκλεισε το 70% των Πειραιωτών!!!!)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η πρώτη ΠΑΕ που υιοθετεί τη «γραμμή Μητσοτάκη» για δραστηριότητες μόνο για εμβολιασμένους, καθώς πλέον θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει από κορωνοϊό. 
 
Όσο φίλαθλοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ή δεν νόσησαν δε θα μπορούν να μπουν!
 
Σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι η είσοδος στο γήπεδο του «Γ.Καραϊσκάκης» θα επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους ή σε όσους νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες από κορωνοϊό και είχαν αρνητικό τεστ 14 ημέρες πριν το ματς.  
 
Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι όλα τα μέλη τους έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.  
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:  
 
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:  
1. Πλήρως εμβολιασμένοι  
2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.  
 
Παρατηρήσεις:  
 
- Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.  
- Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.  
 
Αγαπητοί μας φίλαθλοι,  
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.  
 
Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».  
 
Πηγή: pronews.gr  
theflagreport.com 
το είδαμε ΕΔΩ 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Να ξεκινήσουμε ότι τα φασιστοειδή νεοταξικά ρεμάλια της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σκέφτηκα καν όσους έχουν χρόνια νοσήματα καιοι γιατροί τους απαγόρευσαν να εμβολιαστούν....
Κατά δεύτερον να πούμε ότι αφού τα ηλίθια υποκείμενα υποχρεώσαν όλα τα στελέχη της ομάδας τους να εμβολιαστούν ΠΡΟΦΑΝΩΣ με την απειλεί της απόλυσης, τώρα πιέζουν εμμέσως τους οπαδούς της ομάδας τους, βάζοντας τους να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο επειδή αγαπάνε την ομάδα τους!!!!
 
Τα σιχάματα της ΠΑΕ δουλεύουν στην κυριολεξία τους οπαδούς τους αναφέροντας ότι ο εμβολιασμός είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία.... ενώ ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο εμβολιασμός (κατά τα λεγόμενα των κυβερνητικών "ειδικών") προστατεύει ΜΟΝΟ αυτόν που τον κάνει από βαριά νόσηση καθώς ο εμβολιασμένος και κολλάει κορωνοϊό και τον μεταδίδει....

Σε μια κρίση αλαζονείας και νεοταξικού φασισμού τα ανθρωπάκια του απατεώνα (και ελεγχόμενου και για εγκλήματα) Μαρινάκη εκβιάζουν τους οπαδούς ότι με τον εμβολιασμό θα εξασφαλίσουν μια θέση στο γήπεδο....
 
Ας ελπίσουμε πως οι Πειραιώτες συμπατριώτες μας δεν θα ανεχθούν το αίσχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα στους στείλουν στον αγύριστο...

Είναι για λύπηση πραγματικά ένα λαϊκό σωματείο όπως ο Ολυμπιακός, να μπαίνει μπροστά στο αίσχος που ονομάζεται "πειραματικός εμβολιασμός" την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι οι γιατροί στην πατρίδα μας ομολογούν ότι πλέον έχουν πάρα πολλά όπλα και θεραπείες για την καταπολέμηση του ιού....
Να δούμε πόσα ψαράκια θα τσιμπήσουν το δόλωμα και θα δαγκώσουν το αγκίστρι που τους πέταξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.