Σελίδες

4 Μαΐου 2021

Προειδοποίηση του Δρ. Palevsky προς τον γενικό πληθυσμό: Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους με σκευάσματα mRNA

«Μέχρι να διαπιστώσουμε τη μεταδοτικότητα της πρωτεΐνης-ακίδας του COVID-19» 
 
Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει ο παιδίατρος Dr. Lawrence B. Palevsky αναφορικά με το εμβόλια τεχνολογίας mRNA προειδοποιώντας το γενικό πληθυσμό να μένει μακριά από τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα της Pfizer ή της Moderna.
 
Ο λόγος, όπως λέει, είναι ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να μεταδώσουν την πρωτεΐνη ακίδα που ο οργανισμός αρχίζει να την παράγει από την «πληροφορία» που δίνεται στο RNA μέσω του εμβολίου.  
 
Όπως εξηγεί ο ίδιος τα εμβόλια της τεχνολογίας αυτής, δίνουν εντολή στον οργανισμό να αρχίσει να παράγει αντίγραφα της πρωτεΐνης-ακίδα (που πιστεύουμε ότι είναι μέρος του COVID-19) και που τη χρησιμοποιεί για να «αγκιστρώνεται» στα κύτταρα και στη συνέχεια να πολλαπλασιάζεται.  
 
Στόχος είναι ο οργανισμός να αρχίσει να παράγει αντισώματα του αντιγράφου της πρωτεΐνης ούτως ώστε μόλις η πρωτεΐνη του COVID-19 μπει στο σώμα να την εξουδετερώνει και μαζί με αυτή και τη δυνατότητα του ιού να εισχωρήσει στα κύτταρα.  
 
Ο Δρ. Palevsky όμως διατυπώνει το ερώτημα λέγοντας:  
 
«Ξέρουμε ότι ο οργανισμός παίρνει την πληροφορία για την δημιουργία του αντιγράφου. Έχει όμως την πληροφορία να σταματήσει να την παράγει, ή ο οργανισμός αρχίζει και παράγει συνεχώς αντίτυπα της πρωτεΐνης αυτής χωρίς τέλος;  
Δεν έχουμε καμία μελέτη που να αποδεικνύει μέχρι στιγμής αν η δημιουργία του αντιγράφου αυτού είναι ασφαλής ή όχι.  
Γνωρίζουμε επίσης ότι η πρωτεΐνη-ακίδα έχει βρεθεί στο σάλιο. Μπορεί αυτή να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο μέσω της αναπνοής ή μέσω του ιδρώτα και αν ναι ποιες οι επιπτώσεις που θα έχει ο λήπτης;», αναφέρει ο Δρ. Palevsky λέγοντας πως πολλά από τα συμπτώματα του COVID-19 προκαλούνται στην ουσία από την συγκεκριμένη πρωτεΐνη.  
 
Όπως λέει καλύτερα είναι να μένετε μακριά από εμβολιασμένους μέχρι να διασαφηνιστεί το ζήτημα της μετάδοσης. 

1 σχόλιο:

  1. Οσο κ αν εχουν αληθεια ολα αυτα τα λογικα που λεει ...στην πραξη θα εχουμε μεγαλο προβλημα να αποφυγουμε τα ανθρωπινα χαμστερακια,
    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.... που μπορει να ειναι οικογενεια μας ...φιλοι μας ...αγαπημενα προσωπα .
    Δυστυχως αυτο θελανε, το μοιρασμα το σκορπισμα του κοσμου αλλα κ την αναγκαια συμβιωση που ισως εχει επιπτωσεις...
    ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.