Σελίδες

6 Μαΐου 2021

Α. Λινού: Θα πρέπει να ξεκινήσει ο εμβολιασμός για Covid και στα παιδιά απο το Σεπτέμβριο (βίντεο για ξέρασμα)

από το κανάλι Ασκητής 
 
Ρε σίχαμα της κοινωνιίας αφού τα παιδιά δεν κινδυνευύουν από τον κορωνοιό σας και δεν νοσούν εύκολα και φυσικά η θνησιμότητα σε αυτά είναι ανύπαρκτη (αποδεδειγμένα πλέον).... Κι αφού τα εμβόλια προστατεύουν ΜΟΝΟ τον εμβολιασμένο κι όχι τους γύρω του καθώς και κολλάει και μεταδίδει τον κορωνοιό... Αρα γιατί δεν το ομολογείτε ότι από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος σας... νεοταξικά σκουλίκια.. 
Τα παιδιά μας επίσης πειραματόζωα λοιπόν.... 
ΟΥΣΤ... (τις έρευνες στα παιδιά τις κάνει η Pfizer και είναι αυτή που χρηματοδοτεί το ίδρυμα της Λινού. Καταλάβατε;)... 
 
Επειδή το κανάλι του Ασκητή είναι επίφοβο να το ρίξουν τα νεοταξικά άτομα του Youtube ας το ανεβάσουμε και στο ιστολόγιο....
 

1 σχόλιο:

  1. Απολυτη ευθυνη εχουν οι γονεις των παιδιων
    Η σιωπη τους θα ειναι καθοριστικη στην ζωη των παιδιων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.