Σελίδες

31 Μαΐου 2021

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά
 
Ο κάθε λογής ανεύθυνος τρομοκρατεί το λαό για τις μάσκες χωρίς να παρουσιάζει κάποιο επιστημονικό εύρημα. Δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική και την επιστήμη η διαχείριση του COVID-19 η οποία βασίζεται σε αποφάσεις και απόψεις ανεύθυνων πολιτικών, επιστημόνων και διαφόρων άλλων χωρίς να αναλύουν καμία επιστημονική μελέτη.
 
Έχοντας αφήσει για πρώτη φορά ο άνθρωπος το Θεό στην άκρη ως αναχρονιστικός καθημερινά εμφανίζονται επιστήμονες αστέρες στα τηλεοπτικά παράθυρα να μας λένε ό,τι θέλουν χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση. 
 
Ο υπεύθυνος διορισμένος χωρίς λαϊκή ψήφο εξουσιαστής Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιάς παρέπεμψε στους επιστήμονες για την απειλή της μουσικής στη μετάδοση του COVID-19, ενώ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης μίλησε για βέβαια σχέση μουσικής και μετάδοσης του ιού παγκοσμίως γνωστή. 
 
Η επιστήμη από την Αρχαία Ελλάδα, χιλιάδες χρόνια τώρα, στηρίζεται στην παρατήρηση, το πείραμα, τη μελέτη, την απόδειξη, τη δημοσίευση των ευρημάτων. Περιμένουμε τον κ.Μητσοτάκη απόφοιτο του Harvard και τους λοιπούς διακεκριμένους να μας παρουσιάσουν τις δημοσιευμένες μελέτες όπου άνθρωποι που γευμάτιζαν με μουσική προσβάλλονται από τον ιό σε μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνους που γευματίζουν χωρίς μουσική σε εστιατόρια της Ελλάδας. 
 
Το ίδιο και για πολίτες που περπατάνε μόνοι στο δρόμο χωρίς μάσκες και προσβάλλονται σε μεγαλύτερο βαθμό από εκείνους που περπατάνε μόνοι με μάσκες. 
 
Αλλιώς, δυστυχώς, προφανώς, περνάμε στην Ελλάδα στην εποχή των επιστημόνων και των πολιτικών τσαρλατάνων που βασανίζουν βάναυσα πολίτες και καταστρέφουν την οικονομία και τη χώρα μας και φυσικά οφείλουν να λογοδοτήσουν σύντομα. Ίδωμεν... 
 
Να πέσουν οι μάσκες των ανεύθυνων. Οι Έλληνες είναι ελεύθεροι από το 1821 και δεν περιμένουν κανένα μεσάζοντα για να ελευθερωθούν. Ας διαβάσουν την ιστορία των Ελλήνων ξανά οι κατέχοντες την εξουσία από το λαό και όσοι την υφάρπαξαν δοτή...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.