Σελίδες

21 Μαΐου 2021

Το Υπουργείο παιδείας δεν έστειλε τίποτα στα σχολεία για την Γενοκτονια των Ποντίων

Για τη γενοκτονία των Ποντίων, όπως και για την αντίστοιχη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, το Υπουργείο δεν έστειλε τίποτα, έστω ένα μήνυμα για τα μάτια του κόσμου.
 
Αντιθέτως χθες ανέβασε ολόκληρη ανακοίνωση για το βραβείο εκπαίδευσης για την ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη που έλαβε για την εισαγωγή του “εργαστηρίου δεξιοτήτων” στα σχολεία.
 
Ούτε μία λέξη για τη γενοκτονία των Ποντίων. Τα βραβεία για τρίχες κατσαρές της παγκοσμιοποίησης, που βαφτίζουμε εκπαίδευση, αξίζουν ολόκληρο κατεβατό. Οπως και η ιστορία των άλλων. Η δική μας στον Καιάδα.
 
Τι μας νοιάζουν οι Πόντιοι, τι μας νοιάζουν οι Κύπριοι, τι μας νοιάζουν οι Μικρασιάτες; 
Ο παγκόσμιος πολίτης δεν τα χρειάζεται αυτά. 
Ο παγκόσμιος ηλίθιος δηλαδή. 
 
Με πληροφορίες από το tourkikanea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.