Σελίδες

10 Απριλίου 2021

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τοίχος προστασίας». Γιατί Μακαριώτατε;

Αναφορά στον εμβολιασμό των πολιτών έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην ΕΡΤ, σήμερα το πρωί, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. 
 
«Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τοίχος προστασίας. Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, συμπληρώνοντας ότι με τον τρόπο αυτό δεν προστατεύουμε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους ανθρώπους. «Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει» επεσήμανε.
 
Επίσης, υποστήριξε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μην διστάσουμε να εμβολιαστούμε, «ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορωνοϊού».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μακαριώτατε όλοι θέλουμε να φύγει η επιδημία.... αλλά λέει πουθενά η χριστιανικη αγάπη ότι πρέπει να γίνουμε πειραματόζωα; Οι ίδιες οι εταιρείες ομολογουν οτι δεν προλαβαν να κάνουν όλους τους σχετικούς ελέγχους οι οποίοι θα ήθελαν 2-3 χρόνια.... Κι επίσης τα εμβόλια αυτά έχουν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, από την ευρωπαική ΕΜΑ και τον αμερικανικό CDC κι όχι έγκριση (κάτι που θα γινόταν ΜΟΝΟ αν είχαν δοκιμαστεί ολοκληρωμένα)...
 
Λέτε να έχουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς και στους γιατρούς....
Μήπως εσείς θεωρείτε για παράδειγμά, τον Λουκ Μοντανιέρ τον Γάλλο Νομπελίστα γιατρό που κάλεσε επειγόντως τους Ισραηλινούς να σταματήσουν τους πειραματικούς εμβολιασμούς πιο ασήμαντο γιατρό από τους δικούς μας "ειδικούς"...
 
Εμπιστοσύνη ΝΑΙ να δείξουμε στους γιατρούς μας, αλλά στους γιατρούς που εμείς θεωρούμε οτι λένε την αλήθεια και δεν τα τσεπώνουν από τις φαρμακευτικές ή από το κράτος (που τα τσεπώνει από τις φαρμακευτικές και από την νεοταξική ΕΕ που επίσης τα τσεπώνει από τις φαρμακευτικές...)
 
Εμπιστοσύνη έχουμε στο 50% των γιατρών και νοσηλευτών μας που αρνούνται να εμβολιαστούν και οι ίδιοι ενώ γνωρίζουν από κοντά το πρόβλημα του κορωνοιού και το ζουν καθημερινά....
 
Συγκρατηθείτε λοιπον Μακαριώτατε και πείτε το σωστό και το πρέπον που είναι:
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Mην ξεχνάμε επίσης, ότι η επίσημη ανακοίνωση της Pfizer λέει ότι η ανοσία των εμβολίων ειναι 6-8 μήνες πράγμα που σημαίνει ότι όσοι επιλέξουν να γίνουν πειραματόζωα θα τρυπιούνται κάθε εξάμηνο περίπου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.