Σελίδες

29 Μαρτίου 2021

Ράλι Ακρόπολις, η μεγάλη επιστροφή: «Παρών» στο WRC μετά από απουσία 8 ετών!

Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, το Ράλι Ακρόπολις… πατάει γκάζι και φέτος επιστρέφει και επισήμως στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (World Rally Championship – WRC)!
 
Ως εκ τούτου, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν ήδη να μετρούν αντίστροφα για τις 9, 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021, οπότε και θα απολαύσουν έναν εκ των παλαιότερων και σημαντικότερων αγώνων αυτοκινήτου, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά και παγκοσμίως. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ, για τη διοργάνωσή του έχει ήδη συσταθεί Οργανωτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αυτοκινήτου, γεγονός που αποτελεί σημαντική εξέλιξη, όσον αφορά τον Εθνικό μας αγώνα, καθώς, οι στοχευμένες ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την επιστροφή της χώρας μας στις σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, επισφραγίζονται με τον καλύτερο τρόπο. 
 
Μνημόνιο Συνεργασίας 
 
Τον Δεκέμβριο του 2020, άλλωστε, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας από τον κ. Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Τάκη Πουρναράκη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του WRC Promoter, Jona Siebel. Σε αυτό καθορίζονται οι όροι συνεργασίας του Promoter με την Οργανωτική Επιτροπή, που ήδη εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του Ράλι Ακρόπολις, καθώς και τη γενικότερη παρουσία του Ράλι στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Σημειώνεται ότι το Ράλι Ακρόπολις του 2021 θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλι της Χιλής, η διεξαγωγή του οποίου κρίθηκε αμφίβολη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.