Σελίδες

28 Φεβρουαρίου 2021

"Θα δώσω την καρδιά μου στον διάβολο".... στίχος από το τραγούδι που επέλεξε το ΡΙΚ να εκπροσωπήσει την Κύπρο μας, στο πανηγυράκι της ανωμαλίας που λέγεται EUROVISION!!!

Χαμός στην Κύπρο με το τραγούδι που επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision. Πριν από λίγο εντός του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, εισήλθε άντρας στην αυλή του κτιρίου και επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφο ενώ οι φόβοι για το ίδρυμα της κρατικής ραδιοφωνίας είναι στο ζενίθ καθώς κόσμος έχει απειλήσει ότι θα κάψει το κτίριο! Τα απειλητικά τηλεφωνήματα ήταν απανωτά ενώ πλέον υπάρχει και αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή.
 
Λόγος ήταν για ακόμη μία φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.
 
Το τραγούδι που επέλεξε η Κύπρος 
 
Την ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision ζητούν μέσω ψηφίσματος στο Avaaz πολίτες. 
 
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι «αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovsion με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας». 
 
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προβολή του τραγουδιού El Diablo μαζί με το videoclip παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο ΡΙΚ. 
 
Το «El Diablo» έγραψαν οι Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. 
 
Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, πρωταγωνιστεί η Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennin. 
 
 
(απόσπασμα από ΕΔΩ)
 
Επειδή μπορεί να το σβήσουν το βίντεο το ανεβάζουμε και στο ιστολογιο να υπάρχει για να αποδεικνύει το αίσχος των ημερών μας...
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ28 Φεβρουαρίου, 2021 14:19

    Εύροις δ’ αν επί ων πόλεις ατειχίστους, αγραμμάτους, αβασιλεύτους, αοίκους, αχρημάτους, νομίσματος με δεομένας, απείρους θεάτρων και γυμναστηρίων. Ανιέρου δε πόλεως και αθέου, μη χρωμένης ευχαίς, μη δ’ όρκοις, μηδέ μαντείαις, μηδέ θυσίαις επ’ αγαθοίς, μη δ’ αποτροπαίς κακών ουδείς έστι, ουδ’ έσται γεγονώς θεατής.

    Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ,,,, ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ .... ΑΙΔΩΣ ΑΙΔΩΣ ΑΣΙΔΩΣ !!!!!

    Φωνή λαού, οργή θεού ...

    Οι μισές δουλειές, οι μισές κουβέντες, οι μισές αμαρτίες, οι μισές καλοσύνες έφεραν τον κόσμο στα σημερινά χάλια. Φτάσε, μωρέ άνθρωπε, ως την άκρα, βάρα και μη φοβάσαι! Πιο πολύ σιχαίνεται ο Θεός το μισοδιάολο παρά τον αρχιδιάολο!
    Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957, Έλληνας συγγραφέας

    («Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά»)

    Θα ‘ρθει καιρός που ο διάβολος θα μπει μέσα σ’ ένα κουτί και θα φωνάζει. Και τα κέρατά του θα ‘ναι στα κεραμίδια.
    Κοσμάς ο Αιτωλός, 1714-1797, Ιερομόναχος, Άγιος & Προφήτης


    Ο Θεός ψαρεύει τις ψυχές με πετονιά, ο Σατανάς τις ψαρεύει με δίχτυ.
    Αλέξανδρος Δουμάς, 1802-1870, Γάλλος συγγραφέας

    O tempora! Ο mores!

    Εδώ ‘ναι η στάχτη ενός λαού, που είταν αιώνια φλόγα.
    Κώστας Βάρναλης, 1883-1974, Έλληνας ποιητής

    Πηγαίνετε εκεί που ανήκετε, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, τρισάθλιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.