Σελίδες

26 Φεβρουαρίου 2021

Μπράβο καπετάνιε μας. «Πυρ και μανία» οι Τούρκοι - Το ΠΝ πέρασε τα Δαρδανέλια χωρίς να υψώσει την τουρκική σημαία...

Ελληνικό Ν/ΘΗ του ΠΝ αρνήθηκε να σηκώσει την τουρκική σημαία εισερχόμενο στα Δαρδανέλια παρά τις εκκλήσεις της τουρκικής ακτοφυλακής. 

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι το διερχόμενο των Δαρδανελίων ελληνικό ναρκαλιευτικό με την ονομασία «Ευρώπη», το οποίο ανήκει στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό με αριθμό M62, αρνήθηκε να σηκώσει τουρκική σημαία, πλέοντας προς τη θάλασσα του Μαρμαρά.

πηγή 

Δείτε το σχετικό βίντεο με το οποίο φαίνεται αρχικά ένα ρωσικό πολεμικό και κατόπιν το δικό μας που αρνήθηκαν επιδεικτικά να σηκώσουν την τουρκική σημαία....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.